שלום. אני חדשה פה.

בלינה ס

New member
שלום. אני חדשה פה.

בוקר טוב, יש לי שאלה - איך אתן מעבירות את המתח עד שיודעים מה קורה? אני בבית, משתגעת עם עצמי. הריון לא הריון.........מה אתם עושות?? אני מנסה לא לחשוב על זה ואני יודעת שאין טעם סתם לקנות עכשיו ערכה לבדיקה כי בטח עוד מוקדם. המחזור שלי מאחר בס"כ בכמה שעות ולי כבר אין צפרניים.
לא אמרתי בהתחלה - זו בס"הכ פעם ראשונה שאני במצב הזה.מה עושים הלאה?? לא הייתי הרבה זמן עם כדורים, רק כמה חודשים, אז לא צריך להשתבש המחזור יותר מדי, נכון? אווופ..

mei26

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אם את כוססת ציפורניים רק מהיום, אז מצבך טוב, לי יש עוד 12 יום לחכות ואני כוססת מעכשיו. אם אני מבינה נכון ממה שכתבת אז זה למעשה החודש הראשון שאתם מנסים ויכול להיות שבגלל הציפייה והרצון יש לך איחור או שאולי את פשוט בהריון. אם את מאוד סקרנית יש היום בדיקות ביתיות שאפשר לבצע עוד שלושה ימים לפני האיחור, אבל קחי בחשבון שתמיד יש סיכוי שזה לא יהיה מדוייק. בכל מקרה מאחלת לך שתעברי במהרה לפורום השכן (הריון ולידה) תמשיכי לעדכן

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לכולנו מוכר המתח הזה אז יש כמה שיטות להפיג אותו: א. לשגע את הבעל ב. כשנמאס לו לשגע את החברות ג. להכנס לפורום לקרוא ולהגיב ד. להכנס לצט שלנו ולקשקש עם הבנות. דבר נוסף לדעתי מחר בבוקר את כבר יכולה לעשות בדיקה מקווה שיצאו לך שני פסים. בהצלחה

בלינה ס

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

את בעלי גררתי היום לטיול כדי לשכוח קצת מהעניין...ואת האופציה של הצ'ט אני בהחלט אנצל.. תודה רבה!

זוג חדש

New member
בלינה - אני בעד

לנסות להעביר את הזמן בדברים שאת הכי אוהבת לעשות ולא בטוח שבהריון תוכלי לעשות. נתחיל בללכת ללונה פארק (לדעתי בשלב כזה עוד אין בעיה) לעשות התעמלות מתיחות במיוחד בבטן כי אחר כך - כבר אי אפשר. לסוע עפ הבעל / חברה / הורים לטיול בצפון המקסים שיש לנו. ואז פתאום - אופס - עברו שבועיים...

למעלה