שלום אני חדשה פה!!!!!!

שלום אני חדשה פה!!!!!!

קצת על עצמי: קוראים לי חן, אני בת כמעט 14[עוד חודשיים בדיוק
], אני בכיתה ח', אני ילדה מאוד פטפטנית,השמות האהובים עלי הם: ענבל, ושרון
יש לי שער חום עיינים ירוקות וגם יש לי בעיות עם חבר שלי
ובגלל זה אני כאן: יש לי חבר נורא מעצבן שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים של עצמו
פעם הוא מדבר איתי ופעם הוא נעלב
אבל הבעיה היא שהוא נורא קנאי ורגיש
כל דבר שאני עושה הוא לא מדבר איתי
וכל פעם אני אומרת לעצמי "זה הפעם עבר כל גבול אני הולכת להיפרד ממנו" אבל אז אני חושבת קצת ואני אומרת אולי אני הייתי לא בסדר שגרמתי לו לקנאות הרי "צריך 2 בשביל טנגו" ואז שוב בא לי להיפרד ממנו
אנחנו חברים רק חודשיים אבל עדין אני אוהבת אותו מאוד
מה לעשות
יום אחד באתי אליו ממש אבל ממש ממש דרוכה ומוכנה להיפרד ממנו אבל הוא היה כל-כךךך מתוק קשה לי לתאר
בסוף לא ביצעתי את מה שרציתי.....
הוא עדין מתוק אבל כל פעם כזאת שהוא נעלב ממני ולא מדבר איתי ולא רוצה להגיד לי למה אני אני מתעצבנת ורוצה להיפרד ממנו או שלפעמים יש לי רגשות אשמה
תגידו לי מה אני צריכה לעשות להיפרד ממנו
לא לדבר עם אנשים אחרים חוץ ממנו
להתייחס רק אליו
מה
מה לעשות
אני עובדת עצות......

hot devil14

New member
כנסי!

אוקי אז ככה... פעם הבאה שהוא נעלב ממך תגידי לו שנמאס לך מהמשחקים המטומטמים האלה כי עם הוא ממשיך לשחק זה מרגיז אותך ואין טעם שתיהיו חברים עם אתם עולים אחד לשניה על העצבים! אגב וואלקם!!! אני מור בת 14 כיתה ח ועם בא לך לדבר תשלחי לי הודעה בפורום או באייסי-161008947

../images/Emo24.gifשלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo169.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

מה נשמע
שמי ענבל.....חחחח ראיתי שאת אוהבת ת'שם הזה
וכמובן,גם אני מה זה פטפטנית וידועה יתה כ"פה גדול",וגם לי יש עיניים ירוקות ושיער חום
(רק שאני בכיתה ז' וללא חבר....חי חי חי
)ההאאאמממ.....את יודעת,הבעיה שלך מה זה אבל מה זה מזכירה לי ת'בעיה של חברה שלי והחבר שלה,והם חברים כבר חצי שנה...תראי,לי אין רעיון לבעייתך,אך מצד שני-אני יכולה להגיד לך מה קורה אצלם:
תמיד אחד מעצבן ת'שני,ואז כל אחד מתלונן על השני אצל החברים שלו,עד שהם מדברים על זה והם משלימים-עד לפעם הבאה.... וכל אחד מהם לא פעם אחת חשב להפרד מהשני ועובדה-שהם שורדים
|v

למעלה