שלום, אני חדשה פה!

Stimpi487

New member
שלום, אני חדשה פה!

קוראים לי סיגל ואני צריכה קצת עזרה מכם... הנה הבעיה שלי: לפי החוקים של החטיבה, המורה צריכה לתת לנו את החומר למבחן בדיוק שבוע לפני למבחן. אחרת המבחן ידחה! ביום שלישי המורה לאזרחות (שהיא גם המחנכת שלי וגם המנהלת) נזכרה לתת לנו חומר למבחן שיהיה ביום שישי. כמובן שהילדים התנגדו ויש הוציאו את ספר החטיבה והראו לה את החוק שהיא הרי כתבה בעצמה. היא אמרה שהמבחן לא כולל הרבה חומר ולכן הוא יתקיים והיא לא מסכימה לכל ההתחכמויות שלנו, היא אמרה לנו שהיא בטוחה שגם אם היא הייתה נותנת לנו את החומר ביום שישי לא הינו מתכוננים למבחן שבוע לפני (מאיפה את יודעת? את לא מכירה את כל הילדים!) ניסינו לפנות לרכזת של השכבה אבל גם היא לא הצליחה לדבר איתה. עכשיו כל הילדים בכיתה רוצים להגיע ביום שישי לביה"ס אבל כשהיא תחלק את המבחנים לא לעשות אותם. היא כמובן שמעה על הרעיון ואמרה שמי שלא יעשה את המבחן ביום שישי יעשה מבחן אחר, יותר קשה ביום שני. עכשיו אני ממש לא יודעת מה לעשות... לעשות את המבחן ביום שישי (כשביום חמישי יש לי מבחן בספרות...) או ביום שני (כשביום שני יש לי מבחן באלגברה) מצטערת על האורך... אם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. תודה מראש, מחכה לעיצות סיגל

fipo

New member
היי

א. ברוכה הבאה אני דנית ואני ינסה לעזור לך במקרה כזה אני הייתי ממליצה לך להתקשר ל1800-222-003 זה ועדה כזאת במשרד החינוך לפניות תלמידים. או להכנס לקישו שאני ישלח ואז תוכלי אולי למצוא את זה באינטרנט או לערב את ההורים (זה ב99% מהמקרים עובד עוד משהו ששמתי לב אליו יש לך מבחן גם ביום חמישי אצלנו בבי"ס (אני לא יודעת מה אצלכם) אסור לעשות מבחנים יום אחרי יום... אז ככה שזה עוד נקודה למחשבה.... ושוב היא לא יכולה לדחות לכם את המבחן ליום שני כי יש לכם כבר מבחן יש לי שאלה בנושא: אין לכם לוח מבחנים שאומר מתי צריך להיות כל מבחן דואג שיהיה סדר מבחינת הזמנים? מקווה שעזרתי

KoRn forever

New member
דעתי...

תעשי את המבחן ביום שישי אחרי 10 שנים של שהייה בבתי ספר הבנתי דבר אחד- אין כזה דבר מלחמה אם מורה ולעשות דווקא למורה אלא אם כן המורה עשה דבר העובר על החוק עקרונית היא לא היתה אמורה להגיד שהיא יועת שבמילא לא הייתם לומדים שבוע לפני, אבלל איך שלא תסתכלי על זה, היא דיי צודקת... בכל אופן, כדאי לך לעשות את המבחן חבל לדפוק לעצמך את הציון בגלל קפריזות של מורה...

Stimpi487

New member
תודה על העיצות!

אז ככה, יש לנו לוח מבחנים. ידענו שצריך להיות לנו מבחן אבל אף אחד לא רצה להזכיר לה ביום שישי לתת חומר כי היו בטוחים שאם היא לא תתן את החומר המבחן ידחה (לפחות זה מה שקרה עד עכשיו עם מורות אחרות). אז אולי גם אנחנו אשמים קצת... אבל אני לא מבינה משהו, איך זה שכל המורות הקשיבו לכללים וכשהן לא היו נותנות חומר לפני שבוע הן היו דוחות את המבחן, למה דווקא המנהלת לא מקשיבה לחוקים שהיא נתנה בעצמה? זו גם אחריות שלה לתת לנו חומר, גם לה יש את לוח המבחנים לא?... ושוב תודה על הכל! סיגל

קודם כל תעשי את המבחן !

אבל מחר תפני מהר למועצת תלמידים ! אני רואה שנתנו את המספר של הממונה לפניות תלמידים... תתקשרי ! ו......ברוכה הבאה

pooh שולט

New member
היי סיגל..../images/Emo85.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה... ודבר שני : תירגע, תעשי את המבחן ביום שישי ואל תיכנסי ללחץ... כי בסך הכל כמה שנאחנו לא רוצים להודות בזה המורה שלך די צודקת ואת לא היית מתחילהל למוד למבחן הזה מקסימום יומיים לפני.... אבל זה לא משנה עם היא צודקת או לא צודקת אחרי המבחן תכתבו לה מכתב בו תגידו לה הכל ותגידו לה שאתם לא מוכנים לזה שזה יקרה שוב! בינתים תתכונני טוב למבחן! בהצלחה

למעלה