שלום... אני חדשה פה..

dark angel17

New member
שלום... אני חדשה פה..

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון... אבל קרה לי אתמול קטע די מפדח.. החבר שלי הגיע לביקור ונסחפנו ושכבנו.. כעבור עה. כאשר שנינו שוכבים עירומים במיטה אמא שלי דופקת בדלת ושואלת אם אפשר להכנס... צעקתי לה "לא!" עכשיו היא מביטה בי במבט.. האם לספר לה ששכבנו? או להשאיר את זה פתוח.. רק לידע אין בינינו יחסים טובים כל כך.. מקווה שתקבלו אותי בברכה שמי סנדרה

*neta*

New member
אם את לא בטוחה במה שעשית

ולא יכולה להסביר את עצמך, עדיף שבשלב זה לא תספרי. וברוכה הבאה

shiri_b

New member
אל תשקרי

אבל אם אמא שלך לא שואלת אותך אותך ישירות אז אל תספרי. עכשיו שאלה שעלתה לי ברגע זה, זאת הייתה הפעם הראשונה ששניכם שכבתם? או שזה כבר קרה? הקיצר אם את לא מרגישה בנוח לספר לה...עוד לא הגיע הזמן שהיא תדע.

dark angel17

New member
תודה...

זאת הייתה הפעם הראשונה שלנו, הפעם הראשונה שלו... חחחח.. אמא שלי יודעת שאני כבר לא בתולה אבל בכל זאת לא נעים כל כך.. תודה לכן על העזרה סנדרה

Salem

New member
אם אמא שלך יודעת

שאת לא בתולה אז לא יקרה כלום אם תגידי לה ששכבתם...

לא כדאי לשקר, אבל גם... ../images/Emo16.gif

ברוכה הבאה, קודם כל
. אם היא שואלת, לדעתי לא כדאי לשקר. אבל אם היא לא שואלת, אין סיבה להתחיל לספר לה (ועוד אחר כך להחליף חוויות
).
ניר

n u l i t

New member
דעתי הפוכה,

אם הקשר שלכם לא במיטבו.. זו יכולה להיות דווקא אבן דרך טובה להתחיל את המסע... אם אמא שלך כבר יודעת שאינך בתולה דווקא על הנושא הרגיש הזה את יכולה לשבת ולשוחח איתה.. ייתכן וזה מה שישפר את יחסכן אל תסתירי ממנה.. תיפני אליה לעצות תשאלי את דעותיה... תשתפי איתה.. היא תעריך את זה.

למעלה