שלום, אני חדשה פה.

sashkashurik

New member
שלום, אני חדשה פה.

מחפשת בנרות בדיחות על TWILIGHT ולא מוצאת בינתיים... האם למישהו יש? אני עכשיו באמצע הספר השלישי, ECLIPSE, אז אם אפשר להימנע מספוילרים... ואהבתי את החתימה של מישהו: DAMN YOU, CEDRIC DIGGORY, YOU TOOK ALL MY FANS AWAY - HARRY POTTER.
תודה!

xXx Lilo xXx

New member
הממ יש קומיקסים מצחיקים ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אם את מעוניינת XD ברוכה הבאה
השתלבות מהנה ומהירה לך ^^" שאלה, איך קוראים לך? (פשוט לא ציינת ><") ובקשר לספוילרים. את תמיד תיראי (לרוב) את הסימן
ולידו אחד מהצירופים הבאים: NM // E // BD ואז תדעי שיש ספוילר בתוכן ההודעה

orw93

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור:] בעמודים הראשונים של הפורום יש מלא שרשורים של תמונות וכפתורים עם משפטים כאלה חח

dorinchik

New member
ברוכה הבאה!

זו החתימה של לירן המכונה גם still loving you השתלבות נעימה דנדשה!

vampire girl1

New member
ברוכיה הבאה ../images/Emo13.gif

אני תמר, בת 12 מהמרכז. מה שמך? בת כמה את, ומאיפה? פרטי.
וכן, לרובנו יש ראש יצירתי בקשר לחתימות שלהן.

../images/Emo63.gif Thats me ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה סוויטי
אני לירן, בת 23 מירושלים שתהיה לך השתלבות נעימה:):) ותהני מE, לדעתי הוא הספר הכי יפה בסאגה!

היי:)

אני אור, בת 13:) ברוכה הבאה ותהני בפורום:) אוךך בדיחות טווילייטXD בשירשור כפתורים יש כאלה טובות:) אממ.. מה שמך? גיל? משהו?? שוב, השתלבות נעימה♥

sashkashurik

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif תודה לכולם!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

קוראים לי סשה, בת כמה אני אני לא אגלה. בואו רק נגיד שיש לי שני ילדים משלי... ואין לי זמן לקרוא ספרים, אז אני שומעת אותם על הדיסק... עברתי על השרשור שהתכוונתם - נחמד.
אני מתארת לעצמי שהסאגה הזאת עוד טריה טריה, ואנשים עוד לא חשבו על בדיחות (כמו שיש בדיחות על הארי פוטר, למשל). אבל אתמול ראיתי אחת: WHAT DO CULLENS DO WHEN THEY WANT TO GET OUT TO THE ALL DAY BUFFET? THEY GO TO THE ZOO!

maya 1342

New member
XD

חח איזה בדיחות יש על הארי פוטר? דרך אגב, אני מיה, ברוכה הבאה :)

vampire girl1

New member
הסאגה ממש לא טרייה. ../images/Emo6.gif

ויש עליה המון בדיחות! היה לא מזמן שירשור על זה.

sashkashurik

New member
OH WELL... ../images/Emo9.gif

תרגום לבדיחה: לאן הולכים קולנים (CULLENS) כשהם רוצים בופט אכול כפי יכולתך? תשובה: לגן חיות! על הארי פוטר יש המון המון בדיחות, אבל אני כמובן, לא זוכרת אותן. אולי זאת: סוף התחרות של גביע האש. הארי וסדריק עומדים מול הגביע, הארי אומר לסדריק: קח את הגביע, מגיע לך! סדריק: לא, תודה, קראתי את הסוף של הספר הרביעי...

sleepy blue

New member
חחחחחחחחחחחח. סדריק..../images/Emo23.gif

להארי פוטר 4 בכיתי כשהוא מת (הרבה לפני שהוא היה אדוארד בטווילייטXD)

orw93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

אני ראיתי טווילייט כי אמרו לי שסדריק דיגורי שםXD

למעלה