שלום אני חדשה פה

• פותח הנושא tola7
  • פורסם בתאריך

tola7

New member
שלום אני חדשה פה

הגניקולוג שלי חושב שיש לי אנדרו. ושלח אותי לראות מומחה לפוריות כדי לעבור לפרסקופיה הלכתי לשתי רופאים אחד קבע לי תור השני לא כ"כ מתלהב לדעתו אני צריכה לבדוק אצל אורולוג לשלול בעיות בקיבה כבד אולי דלקת באגן. 5 חודשיים אני סובלת זה יהיה כזה גרוע לעבור לפרסקופיה לחינם?

שלום לך וברוכה הבאה

לפרסקופיה זה ניתוח.....ושלא יטעו אותך....בסיפור על שלושה חורים קטנים והכל נגמר...זה ניתוח לכל דבר עם כל ההשלכות של ניתוח......ואין צורך לעבור אותו אם לא מוודאים לפני מה מצבך הפיזי ומה מצב איכות חייך......כלומר כמה את סובלת.....גם אם חושבים שיש אנדו לא רצים לניתוח......כי אולי אין.....ואז כן עברת ניתוח לחינם....... אני ממליצה לך לפנות למרפאה בתה"ש מרפאת אנדומטריוזיס....שם יש צוות רופאים שמבין טוב מאוד מה זה אנדו' ומה עושים איתו......בבקשה לפני שאת רצה לניתוח גשי לשם.....ותקבלי יעוץ......ולפני שיכניסו אותך לניתוח......הם יוודאו.....ע"י בדיקות רלוונטיות את מצבך וכמה דחוף יש לעשות ניתוח אם בכלל... מאוד מעניין לדעת איך כל אחד מהרופאים שהלכת אליהם קבע אם לעשות ניתוח ולמה השני רוצה בדיקות.... איזה בדיקות עשית עד עכשיו? לאיזה רופאי פיריון הלכת? לאנדואיות רצוי לגשת לרופאי פיריון שמבינים באנדו...... בכל אופן נשמח לשמוע למי פנית......ועוד יותר נשמח לשמוע שפנית ליעוץ במרפאה בתה"ש לפני שנכנסת לניתוח כלשהו.... אנחנו כאן

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כזה גרוע לעבור לפה' לחינם?? כן!!!! לפה' זה לא מניקור את יודעת... מדובר בניתוח לכל דבר, עם הרדמה מלאה וחתכים וצריבות והתאוששות והחלמה. ממליצה לך בחום לקרוא על אנדומטריוזיס, בכלל ברשת ובעיקר פה בפורום ובכל הלינקים שבטאגליינס. ואחרי שתקראי, קבעי תור למרפאת האנדו' בתל השומר כי שם יש מרפאה שמטפלת בכל הרב מערכתיות של המחלה ואז גם תופני לבדיקות אצל רופאים שכבר ראו כמה אנדואיות.

galim29

New member
אוי. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום../images/Emo4.gif

יקירה, חבל שהרופאים ממשיכים להיות מטומטמים ולהגיד שלפרסקופיה זה כלום.
מצטרפת לקודמותי ורוצה לחדד את זה עוד יותר: מדובר בניתוח שההחלמה ממנו יכולה לארוך לא מעט זמן. ממליצה לך להגיע למרפאת אנדומטריוזיס בתל השומר ובמקביל לקרוא על הניתוח ועל המחלה כדי להבין שזה לא לחינם בכלל. יש סיכונים בניתוח כמו כל ניתוח אחר בייחוד במחלה כמו אנדו שעד שלא נכנסם פנימה לא יודעים מה בדיוק החומרה שלה.

למעלה