אפשר גם בלי ראש השבט אם בא לכם
בכל מקרה, אני חייב להתוודות: אני פשוט לא מת על מפגשי פורום. דווקא די נחמד לי עם הוירטואליות. אני מדמיין כל אחד על פי מה שהוא כותב, אני יוצר קשרים עם חבר'ה בכל מיני גילאים. הייתי בכל מיני מפגשי פורומים בעבר, ומשום מה תמיד אני יוצא במפח נפש. פתאום ההוא המצחיק הוא סתם איזה נודניק בן ארבעים שלא עוזב אותי בשקט, הילדה החמודה בת ה 16 היא באמת בת 16 - ואין לי ממש מכנה משותף עם בנות 16 בשיחה אחד על אחת - וההוא שכותב הודעות כל כך אינטילגנטיות, הוא כל כך מכוער!!! באינטרנט יש לכל הדברים האלה נטייה להעלם. פתאום יש לי מכנה משותף גם עם בנות 16, ובכלל לא חשוב לי מי יפה ומי מכוער. אני שופט אנשים רק על פי מה שהם אומרים ונורא נחמד לי עם זה. מצד שני, יש כמה אנשים שאני חייב לפגוש. אז הפתרון שלי היה תמיד לעשות פגישות פרטיות - לא בקטע של מפגש פורום אלא סתם לקבוע עם מישהו מהפורומים שגלשתי בהם ולהפגש בכיף על כוס קפה. רק אחרי שהקשרים הוירטואלים נהיו כל כך עמוקים (תוצאה של הרבה זמן ביחד בפורומים), יכולתי ללכת למפגשי פורומים ולהנות בהם. בקיצור, אני נגד. בינתים. אבל כמובן, שאם בא לכם - תמיד אפשר לארגן משהו. אתם לא חייבים אותי כדי להפגש. ואם אהיה בארץ, אז אני חושב שאני דווקא אשמח לעשות משהו כזה