שלום אני חדשה פהה

שלום אני חדשה פהה

קוראים לי טל ואני בת 15! אני ממש ממש מתענינת בנושא הזה והיום התחלתי לנהל יומן חלומות! יש לי שאלה שמתרידה אותי: מאז שאני קטנה יש לי לפעמיים שיתוק שינה , זה נכון שזה מצב טוב שאני יחולה להכנס מזה לחולם צלול גם בלי שאני לא ניסיתי שום טכניקה לחלום צלול?ועם כן אך משמה אני יגיע לחלום צלול? זהו מקווה שתענו טל! ( :

שלום אני חדשה פהה

קוראים לי טל ואני בת 15! אני ממש ממש מתענינת בנושא הזה והיום התחלתי לנהל יומן חלומות! יש לי שאלה שמתרידה אותי: מאז שאני קטנה יש לי לפעמיים שיתוק שינה , זה נכון שזה מצב טוב שאני יחולה להכנס מזה לחולם צלול גם בלי שאני לא ניסיתי שום טכניקה לחלום צלול?ועם כן אך משמה אני יגיע לחלום צלול? זהו מקווה שתענו טל! ( :

../images/Emo140.gifאממ קודם כל ברוכה הבאה!!../images/Emo65.gif

אז ככה משיתוק שינה את אכן יכולה להגיע של מודעות בחלום.. הרי אמרנו שהגוף משתק את עצמו לפני שהוא חולם, בכדי שלא תזוזי או תעשי פעולות בזמן החלום... זה אמור להיות מתי שאת לא מודעת שאת כבר רדומה.. אבל וואלה אני ממש לא יודעת מה צריך לעשות זה רק אומר שאת בדרך לחלום אולי אם תמשישי להיות מרוכזת תוכלי להיכנס לחלום ולהיות מודעת

pilpelmemule

New member
ברוכה הבאה טל../images/Emo70.gif

אממ אני גאה בך כל הכבוד
אממ אני לא ממש מבינה בזה כי אף פעם לא היה לי שיתוק שינה אז אני מניחה שחברי הפורום הנחמדים פה יכולים לעזור..

silverhawk

New member
אהלן!

אני מדמיין או שכבר כתבת פה פעם...? בכל מקרה, כן, בהחלט ניתן להכנס לחלום צלול משיתוק שינה. עצמי עיניים ודמייני את עצמך עומדת במקום אחר (בחדר, במטבח או בכל מקום אחר). לאחר מספר שניות תמצאי את עצמך בסיטואציה אותה דמיינת! זיכרי להשתמש בשיטות להגברת הצלילות ולשלב בדיקות מציאות. בהצלחה!

למעלה