שלום,אני חדשה כאן,

כוהנת

New member
שלום,אני חדשה כאן,

רציתי להגיד היי לכולם, אני בתהליך יציאה,חקירה ביקורתית כלפי הדת,וזהו, חיים נעימים לכולם.

adam222

New member
אהלן, תתרווחי לך בצל קורתינו

הבנתי שאני פטור היום מקפה + עוגה מכיוון שאתאיסט הקדים (הוא הרי משכים-קום ידוע...) אותי!

כוהנת

New member
קפה-שיהיה נטול קופאין.

אני חרדית (לשעבר או עוד לא לשעבר-תלוי בהגדרה). ואתם מוזמנים לשאול כאוות נפשכם. -כוהנת אומרת בביטחה:מה שבטוח כבר לא א שוורצע חייע-

adam222

New member
אויב אזוי...

פאר וואס ביסטו גיווען א שוורצע חייע? ווער אוט דיר דאס געזעגט??? מאוחר מידי ל- D-cafe... כי אתאיסט הכין שחור+חזק+הל... זה מה יש ועם זה ננצח!

adam222

New member
שאלות...

בת כמה את? כשאת אומרת חרדית למה את מתכוונת? >לאדן יש עוד המון שאלות... אך הוא גם יודע להתאפק<

דידית

New member
הי כוהנת וולקום!

הנה עוד חרדית לכותינו כבר חשבתי שהפורום נעשה רק דתי. וחוץ מזה שבנות חרדיות אין פה הרבה. אז יופי שאת פה! אמרת שאפשר לשאול אז אני שואלת בת כמה את. דידית.

כוהנת

New member
אני בת שלושים וחצי.

נשואה+4, אנחנו עדיין גרים בבני ברק. וחזותית עוד לא עברנו שינוי. אני הייתי מעדיפה לקרוא לעצמי "כותית",מכייון שאני מרגישה חלק מהעם הזה, ההסטוריה קוסמת לי מאוד אך ישנם דברים... שבהם הספק מכרסם. <כוהנת מזכירה לכולם:עמלק=ספק>

כוהנת

New member
מישהוא שמע על הרב אהרון מילר?

הוא ראש כולל באשדוד "אורות משה" (אם אני לא טועה). מי שמכיר שיחווה דעה.

חיקה

New member
בטח שאני מכיר זה שלאחרונה דיברו

אודותיו הרבה בציבור האם זה הבן אדם?

חיקה

New member
לא הרבה רק שמעתישבגללו עזבו שידוך

אני מכיר את משפחתו

כן אני מעוניין לשמוע

שמעתי עליו במעורפל, ספר לנו מי הוא ומה הוא עושה. ואגב מה אתה עושה היום, כתוב לי אם לא ´כפת לך.

giiingiiit

New member
הרב מילר ברח לצרפת לאחר שהסית

כמה אנשים והשמועה אומרת שהוא בהליכי תשובה וכנ"ל חלק מהאחרים בקבוצה הזו. אלתאמין לכל מה שאתה קורא פה כופר. סתם עצה ידידותית. כל הסודות שהוד מעלתה לא תגלה, היא גילתה בפורום נטעים. מענין למה דווקא שם. כל הודעותיה מופנות אלי. יש פה הרבה יותר מאשר התמימות הנשפכת מהודעותיה.

גברתי

אני תמיד לוקח את כל מה שאני שומע בעירבון מוגבל, וזאת הסיבה שאני כאן, בניגוד אליך שהתחלת להאמין ב-כ-ל כתבי הקודש שאין אפשרות רצינית לבודקם

למעלה