שלום!!! אני חדשה כאן...

לדעתי

זה חבל שהוספת אותם.. =[ אבל לא נורא... אני אישית לא אוהבת אותם, בכלל... אבל מי אני שאגיד לך לא [ כן, זה אמור להזיז להוא מההכי טוב נירוונה ]

מגניב...

אנחנו על אותו ראש... בישראלי אני שומעת גם הרבה... את המכשפות בעיקר... את מוניקה. את הביטלס אני לא שומעת על בסיס קבוע, אבל אני מעריכה אותם כמו לא יודעת מה, הם שינו כל כך הרבה, וכל כך הרבה אמנים טובים הושפעו מהם שזה מדהים... בעיקרון אני תמיד מוכנה לשמוע עוד.. מוסיקה זה מקור השראה ראשון... ------------------ בייחוד כי אני גם כותבת קצת

אני מתה על...

פורטיסחורף, ועל כוורת גם... הדיסק הכי טוב שלהם לדעתי (מתוך הכמה?! שלושה...) זה סיפורי פוגי... אבל, בעיקרון אתה שומע אחלה מוסיקה.. =]

Anuerysm

New member
כן אה

סיפורי פוגי זה לא האלבום הכי טוב שלהם, זה האלבום הכי טוב תוצרת הארץ לדעתי מכל הבחינות דני סנדרסון מלך יש לך מסנ'?

יאפ

יש לי מסנ... שניה [email protected] יש משהו במה שאתה אומר... דני סנדרסון הוא אחלה כותבת מילים, חוצמזה שיש לו מוסיקה מאוד מענינית... (אתה שומע את ערן צור?)

דווקא כל הכבוד לה על מיידן

להקה מעולה, הלוואי שכל להקות ההאבי מטאל היו טובות כמוהם..

אממ...../images/Emo214.gif

system of a down led zeppelin the doors aerosmith the who ac\dc iron maiden pink floyd red hot chilli peppers queen rolling stones metallica alice in chains guns n' roses p!@td the hush sound fall out boy MXPX evanescence lacuna coil slipknot pantera steel dragons AFI 3 doors down the academy is the all american rejects arctic monkeys black label society blink 182 sum 41 bullet for my valentine busted cinderella the calling the corrs cradle of filth the cranberries fozzy from first to last funeral for a friend goo goo dolls green day hawthorne heights HIM the kooks less then jake muse linkin park seether limp bizkit lostprophets marylin manson my chemical romance nirvana hole pearl jam placebo remmstein the strokes sugarcult taking back sunday the used the white stripes within temptation yellowcard יש עוד מלא אבל לא עלה ליXDD חלקם בכלל לא רוק אבל וואטאבר, זה בערך מה שאני שומעת.

שכחתי ישראלים, SILLY ME../images/Emo214.gif

היהודים מוניקה סקס אביב גפן [בתקופה המוקדמת יותר] סינרגיה בית הבובות מופע הארנבות של דר' קספר אינפקציה useless id

שושה!!!

כשאת פה דברי איתי... (ואת עוד צריכה לשלוח לי את הסרטון של הלילה המוזר ההוא... עם הכלב המפחיד והמשחק המוזר) --------------------- תלמה ילין שולטים!!! -------------------- PINK FLOYD!!!! -------------------- אוף, משעמם לי... ואני צריכה ללכת לישון אבל אני לא ארדם... אז סתם אני אכתוב פה שטויות... אל תשימו על זה משהו רציני... סתם אני משועממת בטי-רו-ףף -------------------- שחור זה טוב ------------------- זהו להרגע=]

שושה..

טוב שלא שמת את כל להקות הרוק בעולם... (לא נוראה.. חוצמזה, שגם אני לא שמתי ישראלי) - יש פה אנשים נחמדים - =] טוב נדבר ----------- בסוף הולכים לים?

חחח כע אני'דעת שהגזמתי><"../images/Emo214.gif

אבלאבלאבל יש עוד שאני אוהבת אז שושD: שכחתי באמת MEGADETH וDEATH וגם ג'ואי סטריאני אבל שקט שי, תלמדי לסתוםXDD למה לעזאזל אני מדברת על עצמי בגוף שלישי?X_X וכע, נראה לי שנלך לים^.^

זה מצוין שאת שומעת את הדלתות

רואים שיש לך טעם טוב , כי אין על הדורס .איזה שירים שלהם את אוהבת?

למעלה