שלום! אני חדשה כאן

2 Jaded

New member
שלום! אני חדשה כאן

שלום לכולם, נעים להכיר =) אתמול נתקלתי במקרה בפורום ונכנסתי לאחד הקישורים, קראתי באתר על חלומות צלולים והחלטתי להתנסות, אז התחלתי בביצוע בדיקות מציאות, והמשכתי לבצע אותן כשחלמתי בלילה, הבעיה היא שברוב הפעמים כשהגעתי למסקנה שאני חולמת פתאום נהייתי מודעת לכך שאני שוכבת במיטה עם עיניים עצומות, פתחתי אותן והתעוררתי. יכול להיות שרק חלמתי שהתעוררתי, כי באחת הפעמים ניסיתי לקרוא את שם החברה של המאוורר שעומד בחדר שלי, ומתחת לשם הייתה עוד שורה שלא קיימת במציאות, אבל לא התייחסתי לזה וחזרתי כביכול לישון. במקרים בהם לא התעוררתי מתוך הידיעה שאני חולמת ממש שמחתי בעקבות העובדה שאני ממשיכה לבצע בדיקות מציאות גם בחלום, וקיוויתי שבקרוב אני אוכל לחלום חלום צלול. באחת הבדיקות הגעתי למסקנה שאני ערה, אבל נזכרתי שקראתי שהמוח עלול לתעתע בנו ולגרום לנו לחשוב שאנחנו ערים, ולקחתי בחשבון את האפשרות שבכל זאת זה חלום. כמו כן פגשתי ציפור ענקית בצבע צהוב זוהר, וחשבתי לעצמי (בחלום) שזו לא תופעה שרואים כל יום, ושאולי כך אני אצליח לזהות חלומות. זהו. מבחינת התחושות החלום לא היה צלול בכלל, אבל היה הגיון במחשבות שלי (בניגוד לבדרך כלל)...היה מעניין תודה על הסבלנות =)

c12chen12

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

התחלה מצוינת, צפוי לך עתיד טוב בחלומות צלולים. תמשיכי לבצע בדיקות מציאות, לנהל יומן חלומות ובקרוב תחלמי חלום צלול. בקשר למה שתיארת שרוב הפעמים שהגעת למסקנה שאת חולמת מצאת את עצמך ערה במיטה, יכול להיות שפשוט התעוררת מהתרגשות (מה שקורה לרוב המתחילים, זאת אומרת ברע שאת מודעת לעובדה שאת חולמת יש להרגע ולא להתרגש כי זה גורם להתעוררות), ויכול להיות גם שמצאת את עצמך במיטה אך זה עדין היה חלום ולכן מומלץ גם לעשות בדיקות מציאות בכל פעם כשאת מתעוררת. יכול להיות שפעם תתעוררי תעשי בדיקת מציאות ותגלי שאת החלום והנה לך חלום צלול. בהצלחה בהמשך ותהני בפורום.

silverhawk

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

הסיבה שהתעוררת בפעמים הראשונות היא כנראה שהתרגשת - התרגשות מובילה להתעוררות. הדבר החשוב בביותר בעת קבלת מודעות הוא שמירה על רוגע, ומייד לאחר מכן לבצע בדיקת מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות. אבל נשמע שאת במצב טוב, תמשיכי ככה (האם את עובדת על יומן חלומות? בדיקות מציאות? שיטות מתקדמות אולי?) ובקרוב תתחילי לחצלל כמו שצריך.

למעלה