עוד אנשים שחושבים כמוני! היפ היפ הוריי
O o r t a l13 New member 1/5/06 #16 ברוכה הבאה!../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif אני אורטל, גם בת 13 וחצי! תהני והשתלבות מהירה וכיפית! [יא, כמה שירXD]
ברוכה הבאה!../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif אני אורטל, גם בת 13 וחצי! תהני והשתלבות מהירה וכיפית! [יא, כמה שירXD]
S ShIr LoVe RoNi New member 1/5/06 #17 שיר?! 13?! גאדד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח ברוכה הבאה וגם אני שיר בת 13 וחצי..טוב בערך ברוכה הבאה
שיר?! 13?! גאדד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח ברוכה הבאה וגם אני שיר בת 13 וחצי..טוב בערך ברוכה הבאה
N nadav1232 New member 2/5/06 #19 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני נדב, בן 14 מהרצליה [=
ש שוקו המדליקה New member 2/5/06 #31 את יכולה להתחבר לאייסי ?? פשוט אני לא מצליחה לפתוח את המסרים שאני מקבלת....
ש שוקו המדליקה New member 2/5/06 #30 חחחחח אנחנו בעל ואישה../images/Emo6.gif סתם סתם אני פשוט מעריצה אותו ומעריכה אותו ואוהבת אותו המון המון המון המון המון למה אתה שואל??
חחחחח אנחנו בעל ואישה../images/Emo6.gif סתם סתם אני פשוט מעריצה אותו ומעריכה אותו ואוהבת אותו המון המון המון המון המון למה אתה שואל??
ח חן בריגה New member 2/5/06 #34 כי דיברתי איתו בטלפון פעם אחת ושאלתי אותו אם יש לו מעריצים שהוא בקשר איתם אז הוא אמר לי אחת בשם מורן בן מוחא ומעיין טובלי אמרתי לו ומה איתי?אז גם איתי הוא קצת בקשר עכשיו...גם אני מעריך אותו
כי דיברתי איתו בטלפון פעם אחת ושאלתי אותו אם יש לו מעריצים שהוא בקשר איתם אז הוא אמר לי אחת בשם מורן בן מוחא ומעיין טובלי אמרתי לו ומה איתי?אז גם איתי הוא קצת בקשר עכשיו...גם אני מעריך אותו
ש שוקו המדליקה New member 2/5/06 #37 יאייייייייייי איזה כפרונייייייי איזה חמודדדדדדדדד שלי הוא יוווו מטורפת עליו!!!