שלום אני חדשה כאן ~~!! :)
D danielle099 New member 25/11/05 #6 נצלש... למישהוא יש מושג למה שאני מורידה חפצים זה לא מגיע אבל בגדים איפור שער וכל אלה זה כן מגיע .......
נצלש... למישהוא יש מושג למה שאני מורידה חפצים זה לא מגיע אבל בגדים איפור שער וכל אלה זה כן מגיע .......
S Sweet SiMsIt New member 25/11/05 #8 הייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif
הייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif
פ פלורי2 New member 25/11/05 #9 שלום לך../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif-זה קוקי../images/Emo19.gif
L lilOr New member 26/11/05 #11 ברוכהבאה../images/Emo24.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif אני ליאור. יש לקרוא את תקנון הפורום לפני הגלישה בפורום
ברוכהבאה../images/Emo24.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif אני ליאור. יש לקרוא את תקנון הפורום לפני הגלישה בפורום
S sabres492 New member 26/11/05 #12 לליאור.. מה השם משפחה שלך? נראה לי שאני מכירה אותך, אני מכירה ילדה בשם ליאור עם גרפיקה יפה ו... סתם לא חשוב.. בקיצר את מכירה ילדה בשם סביון קיפר?
לליאור.. מה השם משפחה שלך? נראה לי שאני מכירה אותך, אני מכירה ילדה בשם ליאור עם גרפיקה יפה ו... סתם לא חשוב.. בקיצר את מכירה ילדה בשם סביון קיפר?
ה ה100ממת ההורסת New member 26/11/05 #15 ברוכה הבאה מותק! מקווה שתישתלבי בכיף תכירי את מוקו- נכון שהוא חמוד? טוב אז הכנתי לך משהו תיראי: את יכולה לקרוא את סידרות הפורום: הסיפור החדש החיים על פי מלאני ואת יכולה גם להירשם לכמה תחרויות את יכולה גם לקרוא ולהנות מ-פינת הפורום! וגם מעיתון של הפורום: הסמסיתון! ותוכלי גם להיכנס לאריכון ולהסתכל על 1056 הדפים של הפורום אז שיהיה בכיף מורדית ומוקו ( )
ברוכה הבאה מותק! מקווה שתישתלבי בכיף תכירי את מוקו- נכון שהוא חמוד? טוב אז הכנתי לך משהו תיראי: את יכולה לקרוא את סידרות הפורום: הסיפור החדש החיים על פי מלאני ואת יכולה גם להירשם לכמה תחרויות את יכולה גם לקרוא ולהנות מ-פינת הפורום! וגם מעיתון של הפורום: הסמסיתון! ותוכלי גם להיכנס לאריכון ולהסתכל על 1056 הדפים של הפורום אז שיהיה בכיף מורדית ומוקו ( )
S simi kaTan New member 26/11/05 #18 welcome../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif כמו שורדית אמרה,הפורום מלא בפרויקטים עשירים,מגוונים,מעניינים,ומגבשים שתלבי במהרה, ו ת ה נ י מ ה ח י י ם
welcome../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif כמו שורדית אמרה,הפורום מלא בפרויקטים עשירים,מגוונים,מעניינים,ומגבשים שתלבי במהרה, ו ת ה נ י מ ה ח י י ם