שלום, אני חדשה כאן.
קראתי את ההודעות האחרונות (3-4 ימים לאחור) על גבי דפי הפורום וממש נהניתי. גרמתם לי לחשוב על דברים שמעולם לא העליתי על דעתי. כמו למשל כשנשאלה השאלה "מה אתם הכי מזניחים בחייכם". אף פעם לא עלה בדעתי לכתוב את כל זה. להכין מאין טבלת מינוסים ולנסות להפוך אותם לפלוסים בהמשך... קצת על עצמי: אני בת 25. נשואה ו"אמא" לחתולה מדהימה בת חודשיים וחצי שמסבה לי ולבעלי המון אושר ולכן גם שמה הוא "אושר"
נמצאת כרגע על פרשת דרכים בין תפקיד קיים אותו אני מאוד אוהבת ובו אני "תקועה" ללא תגמול ראוי וללא שום אפשרויות קידום, לבין חיפושי עבודה אחרת שלא נעשים בהתלהבות רבה מצידי... מלבד זאת, אחרי שנתיים של לימודים אקדמאיים הגעתי למסכנה שהתחום שבחרתי לא בשבילי וכרגע אני מחכה לפתיחת קורס שעניין אותי במשך מספר שנים כבר ובו אני אקבל הכשרה מקצועית ולא תואר אקדמאי, אבל על זה אני מוכנה להתפשר כל עוד אני אשאר שלמה נפשית עם מה שאני עושה. את שאר הפרטים אני מבטיחה לשתף מדי פעם בהמשך. שיהיה לכולנו שנה טובה וגמר חתימה טובה.
קראתי את ההודעות האחרונות (3-4 ימים לאחור) על גבי דפי הפורום וממש נהניתי. גרמתם לי לחשוב על דברים שמעולם לא העליתי על דעתי. כמו למשל כשנשאלה השאלה "מה אתם הכי מזניחים בחייכם". אף פעם לא עלה בדעתי לכתוב את כל זה. להכין מאין טבלת מינוסים ולנסות להפוך אותם לפלוסים בהמשך... קצת על עצמי: אני בת 25. נשואה ו"אמא" לחתולה מדהימה בת חודשיים וחצי שמסבה לי ולבעלי המון אושר ולכן גם שמה הוא "אושר"