שלום, אני חדשה כאן.

whity

New member
שלום, אני חדשה כאן.

קראתי את ההודעות האחרונות (3-4 ימים לאחור) על גבי דפי הפורום וממש נהניתי. גרמתם לי לחשוב על דברים שמעולם לא העליתי על דעתי. כמו למשל כשנשאלה השאלה "מה אתם הכי מזניחים בחייכם". אף פעם לא עלה בדעתי לכתוב את כל זה. להכין מאין טבלת מינוסים ולנסות להפוך אותם לפלוסים בהמשך... קצת על עצמי: אני בת 25. נשואה ו"אמא" לחתולה מדהימה בת חודשיים וחצי שמסבה לי ולבעלי המון אושר ולכן גם שמה הוא "אושר":) נמצאת כרגע על פרשת דרכים בין תפקיד קיים אותו אני מאוד אוהבת ובו אני "תקועה" ללא תגמול ראוי וללא שום אפשרויות קידום, לבין חיפושי עבודה אחרת שלא נעשים בהתלהבות רבה מצידי... מלבד זאת, אחרי שנתיים של לימודים אקדמאיים הגעתי למסכנה שהתחום שבחרתי לא בשבילי וכרגע אני מחכה לפתיחת קורס שעניין אותי במשך מספר שנים כבר ובו אני אקבל הכשרה מקצועית ולא תואר אקדמאי, אבל על זה אני מוכנה להתפשר כל עוד אני אשאר שלמה נפשית עם מה שאני עושה. את שאר הפרטים אני מבטיחה לשתף מדי פעם בהמשך. שיהיה לכולנו שנה טובה וגמר חתימה טובה.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כיף שהגעת לכאן!!
אולי עוד אוסיף לכתוב בהמשך, אבל בתור התחלה רציתי לשאול אותך במה הקורס שמעניין אותך, ואיזו עבודה את מחפשת

אהובי

New member
../images/Emo140.gifשלום לחדשה וברוכה הבאה

הזדההתי מאוד עם פניתך. מה שתארת עבר עלי בגיל 35. אחרי שני תארים אקדמים הרגשתי שזהו פניתי לכיוון חדש שמסב לי הרבה אושר וסיפוק. בהצלחה!!! ---------------------------------------------------------- אהובי - אימון אישי באמצעות אנטליגנציה רגשית

whity

New member
קודם כל תודה רבה על הברכות והתגובות

עכשיו לעיקר: יום אחרי שפרסמתי כאן את ההודעה הייתי בראיון עבודה והתקבלתי...! עבודה בחברת יבוא פרטית, משרה מדליקה, בדיוק מה שרציתי, אז המסכנה היא - אם תאמינו שזה יכול לקרות - זה יקרה!!! לגבי הקורס שהייתי רוצה ללמוד - זהו קורס סחר בינלאומי שגם כן מתקשר לתחום שאתחיל לעבוד בו בימים הקרובים ובו אני מעוניינת לעסוק בעתיד הקרוב-רחוק. הקורס אמור להתחיל בנובמבר ככה שזה רק הולך ומשתפר
ובכלל, החלטתי לשנות גישה בהרבה דברים ואני עושה אותם אחד-אחד. למשל שיפור היחסים עם גיסתי - פשוט החלטתי שיותר אני לא נותנת לה את הסיפוק הזה שבלהרעיל לי את החיים. מהיום אני רואה רק את הצדדים הטובים שבה ועם כל השאר - שבעלה ושאר הסובבים יתמודדו. (נראה כמה זמן זה יחזיק
) וזהו, שמחתי לשתף אתכן/ם בשמחתי ושיהיה לנו שבוע טוב ומוצלח!!!

ואוו! מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

ממש מדהים, מרענן, נעים וכיף לקרוא!!!! כל הכבוד
נשמע שהתחלת לקחת יותר אחריות על החיים שלך ושאת מעצבת אותם!!!

whity

New member
בהחלט כן !

הכל עניין של רצון! ברגע שאת מחליטה לעצמך ולא אנשים אחרים עבורך, ואת גם לא עושה את זה בגלל עידוד או עצות של אנשים, עד כמה שהם יהיו חשובים בחייך - הכל הולך כמו שצריך. צריך רק להיות שלם עם ההחלטה שהתקבלה ולא להסתכל לאחור. תודה על העידוד!

למעלה