שלום! אני חדשה כאן......

שלום! אני חדשה כאן......

אודה מאוד מאוד אם תוכלו לנתח את כתב ידי ולומר לי/ לכוון אותי מקצועית. תודה רבה ויומטוב!

שכחתי חתימה....

shamon51

New member
רשמים

כתב יד מאוזן מראה שאת בתקופה טובה בחיים אופי תכליתי של ביצועיסטית שיודעת לבצע דברים בצורה יעילה ללא בזבוז מיותר של אנרגיות. דואגת להתלבש יפה / אלגנטי בטוב טעם לא תלבושת צעקנית, השער תמיד מסודר - לא פרוע. חסרונות - לא כל כך מסודרת עקשנית ויודעת להאחז בצפורניים שמעון

קודם כל תודות....

אכן, בתק' לא רעה אנוכי, ועקשנית, נכון מאוד .... מאוזנת פנימית ולא כל כך מסודרת עד כאן נכון מאוד. שאר הדברים.............. כתב של מישהי אחרת...
תודה רבה רבה בכל אופן.

כמה דברים...

"אופי תכליתי של ביצועיסטית שיודעת לבצע דברים בצורה יעילה ללא בזבוז מיותר של אנרגיות. דואגת להתלבש יפה / אלגנטי בטוב טעם לא תלבושת צעקנית, השער תמיד מסודר - לא פרוע."

רשמי לילה

בחורה כזו רצינית עם עקרונות והתעמקות ורצון להבין היטב, ולקחת אחריות ולא לסמוך ולעשות את הדברים הכי נכון ומבוסס על ידע, ויש גם מעצורים ומיטען שהוטמע בך, חינוך וכד' שבעטיים הפרשנות שלך לאחריות ואיך צריך לעשות עבודה ומי יכול לקחת אחריות הם בסטנדרט גבוה מהממוצע, וכאשר את נקלעת לפערי רצוי מצוי את מתקשה להימנע משיפוטיות וביקורת מתקנת. ויש מי שיכול להקיש מכך על דיסטנס והתנשאות, וזה כל כך לא נכון. לכאורה, תחת רשמים חשבתי להפנותך לכוון מאתגר, משימתי, שבו ניתן לך כל הזמן והאנרגיה להשקיע בכל פרוייקט, אך חשבתי שאת עלולה להישאב למעגל השקעה מתיש ואולי גם קצת מתסכל ומכלה רזרזבות. אז אולי, בניגוד להיגיון דווקא משהו משחרר, מרפה, לא מחייב, שמאפשר להניח את המצפון, האחריות והדאגה לכל העולם ולחברה במגירה, וקצת להשתעשע, להרפות מתח, זה לא בריא. רק רשמים, ומראש סליחה והתנצלות על משגה וטעות. רק רשמים ומראש

תודות! על תשומת הלב והניתוח...

אני יכולה ללקט פה ושם דברים שאולי נכונים לגבי מי שאני, אבל בגדול.... איך לנסח...... אולי אני צריכה להחליף כתב יד....
תודה רבה בכל אופן.

למעלה