שלום! אני חדשה כאן!

G i N g N i T

New member
ממ..

תלוי מתי הוא יהיה.. כאילו, גם הסיכויים שההורים שלי ירשו לי לנסוע לבד לפגוש אנשים מהאינטרנט הוא קטן.. אני מאוד ירצה לבוא והכל אבל לא נראה לי שהם ירשו לי..=\

A Lovato

New member
אנחנו 100% אמיתיים

סתכלי אפילו בגלריה ותארי אותנו! יש תמונות ממפגשים קודמים! את חייבת!

G i N g N i T

New member
אני יודעת שאתם אמיתיים!!!

ברור שאני יודעת שאתם אמיתיים!! אני לא טיפשה!!! אבל ההורים שלי.. "מה? בשום פנים ואופן לא ניתן לך להפגש עם איזה אנשים מפורום כלשהוא! את לא נוסעת!" וזה גם תלוי איפה זה והכל.. אני ינסה לגרור חברה ואני פשוט יסע עם חברה לקניון והם לא ידעו שאני ניפגשת איתם.. פשוט.. לנסוע לביקור תמים בקניון עם חברה.. =]

A Lovato

New member
לא אמרתי שאת טיפצה->

רק שתוכלי להראות הוכחות של פורום קיים ונושם! חיחיחי אמ...כן! גררי חברע שלך!;]

וואי אור!!../images/Emo12.gif

חחח זה בדיוק מה שאמא שלי אמרה לי היא שאלה כזה מי הילדים האלה ואסרה עליי ללכת חחח ואז אמרתי לה שאני יראה לה אותם וזה בסוף הראתי לה אותם בתמונות והיא הסכימה לי ללכת

G i N g N i T

New member
יו!!!

חח כבר אני ועוד מישהו החלטנו שיש לי כוחות על טבעיים כי ביקשתי גשם ואחרי כמה שעות הגשם ירד.. או דברים כאלה.. אני פשוט נביאה.. =] אני ינסה לעשות את זה.. קודם אבל שיהיה שעה תאריך וזמן!! כדיי שאני ידע אם אני יכולה לבוא..=\

A Lovato

New member
יאי!! יאי!!! את באה!! כמה אנשים

שבגללם אני צריכה לבוא <מתיש> חחחח

Just Angel

New member
הממממ מאיפה את? ../images/Emo12.gif

אם את רוצה תדברי איתי במסנג'ר או באייקיו או משהו: [email protected] 301006497 מייייייייייייאו

dani 182

New member
ברוכה הבאהההההההההההההההה

אני דנה מטורפת על כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תהני פה..!

aNNa MaRtiN 1

New member
ברוכה והצלוחה!

חחחח...סתם קטע שלי ושל חברה..קיצר השתלבות נעימה ומהירה!!תהני..ס"הכ כיף פה ו..גם אני מטורפת על בילי..!..מכורההה...כולם אוהבים אותו פה.. אממ בא לך לדבר מסנג'ר: [email protected] אייסי:217481349

למעלה