שלום, אני חדשה כאן-

משרדית

New member
שלום, אני חדשה כאן-

אני מתנדבת במשטרה במוקד 100 אם למי מכם יש שאלה לגבי עבודת שוטרים מה עושה מוקד 100 וכד' אשמח לענות עד כמה שאני יכולה. כל טוב לכולם ויום טוב מירי

משרדית

New member
אני מאזור חיפה, והיה מאין גיוס בקיץ

שעבר. אבל אולי תפני לתחנת משטרת ת"א או באזור מגורייך, ותבררי היכן. באופן כללי זה שייך למשמר האזרחי ביי וערב טוב מירי

blue skies

New member
מה כוללת ההתנדבות

במוקד עונים לשיחות, עבודה משרדית? באילו שעות מדובר?

משרדית

New member
העבודה במוקד בו עונים לשיחות

של המחייגים 100 רק ענייני חרום. אבל אנשים מתקשרים גם לברר כל מיני דברים שקשורים במשטרה, אז אנחנו מפנים אותם לאן שצריך. אנחנו יושבים בד"כ עם אוזניה ופומית, ומקבלים את השיחות הנכנסות. אם זה באמת חרום, כמו אלמ"ב (אלימות במשפחה) מייד מעבירים למשגרים, אשר מאתרים את הצוות המסייר באזור המדובר, ושולח אותו למקום הארוע. מגיעים כמה פעמים בשבוע שרוצים.(רצוי 12 שע' בחודש) אבל אצלנו מתאמים ימים ושעות, למרות שאפשר לשנות בקלות. הם מאד מרוצים שיש מתנדבים, כי אין מספיק שוטרים. אם אנחנו לא נהיה שם, המתקשרים ימתינו הרבה יותר זמן למענה טלפוני. ביי מירי

blue skies

New member
ואיך המשמרות ?

באיזה שעות המשמרות כמה שעות כל משמרת? אני אישית יודעת שאם אני מחליטה להתנדב אז נוח לי הכי בשעות הערב/לילה ולפעמים גם שבתות וחגים משום שבבקרים אני עובדת האם זה אפשרי? בכל מקרה שלחתי להם מייל דרך האתר של המשטרה נראה אם יחזירו לי תשובה

עדכני אותי אם את מקבלת תשובה

טוב מותק? ותבואי כבר לבקר אותי......

גברת ע

New member
מה לרמת גן?

קצת רחוק לי רמת גן
אמצע שום מקום... סתם צוחקת בהזדמנות אני אהיה באזור אני אקפוץ

למעלה