Tinkerblack
New member
שלום אני חדשה כאן...
אחרי הרבה שיכנועים בעיקר מצד אובל(המלאכית שתזכה לחיים אורכים) וכמובן מעוד כמה אנשים *שיעול* גיתית, צ'אקי, בלונדה, ועוד*שיעול* וגם אלו החמודים שכיבדו את דעותי *שיעול* ענבל הנשמה שלי תחזרי לפורום אישתי*שיעול* החלטתי לחזור אבל בקטנה... כאילו לא כמו פעם אבל הבנתי שהפורום הזה צריך לעורר אותו אבל ברצינית(למרות שראתיי קרן מה את עושה ואני רוצה לומר לך כל הכבוד ילדה) אז בערך משהו כמו חודש לא כתבתי כאן...משהו כזה ואחרי נטשו להן אט אט ילדה בשם אובל המקסימה שאחרי זה חזרה תודה לאל וילדה בשם אישתי ענבל תחזרי יה פצצה
בקיצר החלטתי לשחזר את עצמי ולחזור כמובן עם הכוח לחיות, קח אותי שגיא(תלוי בגיתית) ועוד מקבץ סיפורים אגתיים אחרים... אז למי שלא מכיר אותי אני מייגן בת 16 בקרוב ואני מתל אביב אממ זהו נראה לי לא??! בכל מקרה לאחרונה בלי ששמתם לב כל מיני אנשים כולל אותי עזבו ונשרו להם מהפורום בלי הודעה מוקדמת... כגון שגיא, ענבל ועוד כמו נדיה שתמיד באה לביכורי לילה... לילך כמו תמיד באה הולכת באה הולכת, תמר שבאה מידי פעם ועוד ועוד ואני אומרת לעצמי אנשים תחזרו פליז פליז אתם חסרים לנו פליז פליז חסרים לי פליז פליז בואו נעשה משהו לשיפור הפורום הגיבוש ואנשים בווא נפסיק רק לקטר וננסה לשתף פעולה וננסה שלכולנו יהיה נעים אחד עם השני כי אחרת זה לא נקרא פורום כמו שכולנו זוכרים את הימים שהיינו הפורום הכי מגובש בתפוז אז יאללה מי אמר שאי אפשר להחזיר את זה נכון!??! אז זהו ביי נשיקה לאבוני המקסימה ולאובל הילדה הכי מדהימה בעולם(אתם אולי חושבים שהיא קטנה אבל היא מתנהגת בין הכי גדולים כאן ואני לא צוחקת רק תנו לה צ'אנס)
אחרי הרבה שיכנועים בעיקר מצד אובל(המלאכית שתזכה לחיים אורכים) וכמובן מעוד כמה אנשים *שיעול* גיתית, צ'אקי, בלונדה, ועוד*שיעול* וגם אלו החמודים שכיבדו את דעותי *שיעול* ענבל הנשמה שלי תחזרי לפורום אישתי*שיעול* החלטתי לחזור אבל בקטנה... כאילו לא כמו פעם אבל הבנתי שהפורום הזה צריך לעורר אותו אבל ברצינית(למרות שראתיי קרן מה את עושה ואני רוצה לומר לך כל הכבוד ילדה) אז בערך משהו כמו חודש לא כתבתי כאן...משהו כזה ואחרי נטשו להן אט אט ילדה בשם אובל המקסימה שאחרי זה חזרה תודה לאל וילדה בשם אישתי ענבל תחזרי יה פצצה