שלום אני חדשה כאן...

Tinkerblack

New member
שלום אני חדשה כאן...

אחרי הרבה שיכנועים בעיקר מצד אובל(המלאכית שתזכה לחיים אורכים) וכמובן מעוד כמה אנשים *שיעול* גיתית, צ'אקי, בלונדה, ועוד*שיעול* וגם אלו החמודים שכיבדו את דעותי *שיעול* ענבל הנשמה שלי תחזרי לפורום אישתי*שיעול* החלטתי לחזור אבל בקטנה... כאילו לא כמו פעם אבל הבנתי שהפורום הזה צריך לעורר אותו אבל ברצינית(למרות שראתיי קרן מה את עושה ואני רוצה לומר לך כל הכבוד ילדה) אז בערך משהו כמו חודש לא כתבתי כאן...משהו כזה ואחרי נטשו להן אט אט ילדה בשם אובל המקסימה שאחרי זה חזרה תודה לאל וילדה בשם אישתי ענבל תחזרי יה פצצה
בקיצר החלטתי לשחזר את עצמי ולחזור כמובן עם הכוח לחיות, קח אותי שגיא(תלוי בגיתית) ועוד מקבץ סיפורים אגתיים אחרים... אז למי שלא מכיר אותי אני מייגן בת 16 בקרוב ואני מתל אביב אממ זהו נראה לי לא??! בכל מקרה לאחרונה בלי ששמתם לב כל מיני אנשים כולל אותי עזבו ונשרו להם מהפורום בלי הודעה מוקדמת... כגון שגיא, ענבל ועוד כמו נדיה שתמיד באה לביכורי לילה... לילך כמו תמיד באה הולכת באה הולכת, תמר שבאה מידי פעם ועוד ועוד ואני אומרת לעצמי אנשים תחזרו פליז פליז אתם חסרים לנו פליז פליז חסרים לי פליז פליז בואו נעשה משהו לשיפור הפורום הגיבוש ואנשים בווא נפסיק רק לקטר וננסה לשתף פעולה וננסה שלכולנו יהיה נעים אחד עם השני כי אחרת זה לא נקרא פורום כמו שכולנו זוכרים את הימים שהיינו הפורום הכי מגובש בתפוז אז יאללה מי אמר שאי אפשר להחזיר את זה נכון!??! אז זהו ביי נשיקה לאבוני המקסימה ולאובל הילדה הכי מדהימה בעולם(אתם אולי חושבים שהיא קטנה אבל היא מתנהגת בין הכי גדולים כאן ואני לא צוחקת רק תנו לה צ'אנס)

מיוני

New member
../images/Emo107.gifלא מכירה אותך../images/Emo3.gif

וואי פעם ראשונה שאני מבורכת לחיים ארוכים(ואני חשבתי שכבר יש לי עוד איזה שבעים שנה.....) טוב אין מה להגיד מבחינתי אף פעם לא עזבת!!! טוב נראה שלבסוף תיאורית אמבר-אבוני כן עבדה...

ששששששששייייייייייייררררררררררר

חזזזזזרררררררתתתתתת...
איזה
כיף
... את
נחוצה בפורום
...
על החזרה
...

Ebony10

New member
שיר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

wellcome back? ידעתי
שתחזרי
אני
אוהבת אותךךךךךךך

קרניjack

New member
שסה../images/Emo70.gif איך יכלנו בלעדיך../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

טוב שחזרת

מורן 1986

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gifשיר../images/Emo70.gif

חזרתתתת
איזה
כיף לייייייי
את כל כך חסרה בפורוםםםםםםם
טוב שבאתתתתתתת
**חזרת**

SwEEt T

New member
ברוכה השווה

בואו נתחיל בזה שנפסיק להטיח האשמות אחד בשני ונחשוב ביחד איך מחזירים את הפורום למה שהוא היה פעם? מי כמוך יודעת כמה אני מסכימה איתך אז שוב מצטערת עם פגעתי בך מתישהו זו לא היתה הכוונה שלי וכנ"ל לגבי גיתע מה שהיה היה והגיע הזמן לפתוח דף חדש ולהחזיר את הפורום למה שהוא היה!! בהצלחה לכולנו!!!

YaEloNeT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני א-ו-ה-ב-ת אותך
הולדט
נכון שהזכרת אותי
-נכון אז מגיע לי פוסטר נשיקה ועוד משו

TziMHoNoa

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מה אובל קטנה
היא בכיתה ח'
היא בגיל שלי פחות שנה
לא

ש"ס תעשי לי כלבלב../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif