שלום אני חדשה כאן

shooker123

New member
שלום אני חדשה כאן

אני מגעתי למסקנה שאני גם אוהבת מוזיקה יונית, שואלים איך? אז התשובה לשאלה כי אני אוהבת את כל הדוואטים שהזמרים עושים עם יוונית, ואני חולה על הזמרים " אורן חן וסטלוס " שזה גם קשור למזרחית + יוונית. אווקי, את המנהלת המקסימה שלכם אני מכירה מפורום מזרחית. אז ככה, קוראים לי לירון, ואני מנס ציונה בת 18. אני צריכה טובה קטנה ממכם, רשימת שירים יפים ביוונית שלמה... תודה לירון.

היי לירון, ברוכה הבאה לפורומינו...

תני הזדמנות לתותחי הפורום להתעורר, ואני מבטיחך, לא תתאכזבי...יום נעים לך...לא מזמן דיברנו בפורום על אחד השירים של אורן חן וסטלוס וכן על גירסה עברית של "לשכוח" של חיים משה, והגירסה המקבילה ביוונית של דיוניסיו "נומיזיס"...אני משוכנע שיימצאו עוד רבים וטובים...מילת המפתח סבלנות...

קודם כל - ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לפורום הבאמת מדליק, מעודכן ומתפוצץ פה מידע ובקיאות של כמה חברי הפורום בכל מה שקשור לתחום המוסיקה היוונית ובכלל ... אשר לבקשתך: איך אפשר להכניס באחת לרשימה כל כך הרבה שירים יוונים יפים , היריעה תהיה קצרה מלהכיל... מה שאני כן מציעה ל, זה להכנס, ולגלוש כאן ולהעדכן כל פעם במוסיקה יוונית טובה ו ע ד כ נ י ת אז שיהיה לך בכייף
איילה

ל-אשראבגי1, היי אחי, אתה כאן, איך

מתקדמת החלמתך?? יש לך ד"ש חמה מגרב, ובזכותו יש לי בשבילך עוד משלוח מוסיקה משובחת, יוונית כמובן, ואתני אחד, בערב יגיע אליך...אז תכין את היין אני בא...שבת שלום ומבורך, וד"ש חמה ממני למזל ולילדים...

אהלן ../images/Emo24.gif אשריקו מה שלומך ?

מקווה שאתה מחלים אט אט ... סבלנות ... (מה שבטוח-יש לך..) קבל ממני הרבה איחולי רפואה שלמה, מזליקה חזרה כבר מהטיול מעבר לים ? אם כן ד"ש חמה חמה חמה ושבת שלום ממני ומאושיק - אוהבים אתכם
איילה

למעלה