שלום אני חדשה כאן!!!

שלום אני חדשה כאן!!!

רציתי להגיב בקשר להודעה עם העיתון של ידיעות אחרונות והפוסטר אם מישהי מעוניינת בפוסטר של טרויה יש במעריב- השבוע בדיוק באמצע פוסטר של טרויה ומראים שם את אורלנדו דרך אגב קראתי את הסיפורים פה והם ממש טובים בנות תמשיכו ככה!!!

Michal Bloom

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif../images/Emo65.gif

יו כמה חדשות?!!?!, איזה פורום מבוקש יש לנו!!!!!, יותר משל ג'וני דפ(שמתן לב שאנחנו כבר לא מדברות עלי?!) ברוכה הבאה!!! יערה!, ואת הפוסטור הזה כבר ראיתי!, מהמם!!! יש לך איסיקיו?

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

תהני בפורום שלנווווווווווו
ו...שוב, ברוכה הבאה!!
חחחחח(
)

T u r n e r 1

New member
../images/Emo25.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

תהני בפורום והשתלבות מהירה

שחכתי...

להציג את עצמי יערה נדב אני בת 13 ואני מפרדס-חנה(גם חור) איפה שהוא באמצע העולם... אפשר לחפש במפה אבל לא כדאי... ואני מתה על אורלנדו!!! מי שרוצה איי סיי כדי לדבר: 317908955

נצל"ש

רציתי ללכת לסרט של טרויה אבל אבא שלי בדק בעיתון והוא אמר שזה מוגבל מגיל 17!!!!!! אוףףףףף איזה ממזרים!!!!!!!! אפילו שרציתי ללכת לסרט "ואן הלסינג" הם לא הרשו לי!!!!!!!!! יש משהי שגם לה קורה שההורים לא מרשים לראות סרטים מסויימים?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifאמ...בינתיים זה לא קרה לי

ואני מקווה שגם לא יקרה

Michal Bloom

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo35.gifמה../images/Emo35.gif

באיזה עיתון הוא קרא את זה?!

מיטץ

New member
אמממ האמת שלא...

כי אני לא הולכת לראות בקולנוע איזה סרט פורנו או משהו , אף אחד לא שם על הגבלת הגיל הזאת
אני תמיד ניכנסת לזה בלי ששואלים אותי אפילו, וזה ממש מפגר למה שילדים בני 15 לא יראו טוריה
כאילו מה יש שמה כבר שלא ראינו חחחח

karin byrne

New member
אממממ...

לי זה לא קורה...הוא לא רוצה לתת לך לראות את הסרט בגלל הגבלת הגיל כאילו?חחחחחח כי אם כן דווקא זה לא מפריע להורים שלי...בכל מקרה...אל תדאגי את תראי את הסרט בסוף....וד"א...ואן הלסינג-סרט שולטטטט
!!!!וואו איזה סרט מהמם....ראיתי אותו ביום ראשון....חחחח...ויו ג'קמן...וואי איזה שווה הוא שםםםם
....

Michal Bloom

New member
נצל"שצריכה טובה ענקית ממכם../images/Emo4.gif

אם משהי גרה ליד בית קולנוע שבו 'טרויה' יהיה מוקרן, או שיש לה אתר שמצוין בו אם טרויה יהיה מוגבל ומאיזה גיל,פשוט הקולנוע של ירושלים נמצא בקצה השני של העיר..ולנסוע עד לשם...

Alaithlos

New member
זה ממש שטויות../images/Emo15.gif

נגיד הצלצול היה מגיל 16 ואני הייתי ב 14 ונתנו לי להכנס בלי שאלות... אין מצב שלא יתנו לכן להכנס! בנות בגיל שלנו הן הקהל הכי גדול של הסרט הזה נראה לי!

Michal Bloom

New member
שרון מאמ'וש!!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!, סופסוף!!!!!!! ברוכה השווה

Alaithlos

New member
אני פה כל הזמן קוראת..../images/Emo15.gif

רק להגיב אני טיפה מתעצלת!!! אל תחשבו שאני לא פה
אני פה כ-ל הזמן!!!

למעלה