רציתי להגיב בקשר להודעה עם העיתון של ידיעות אחרונות והפוסטר אם מישהי מעוניינת בפוסטר של טרויה יש במעריב- השבוע בדיוק באמצע פוסטר של טרויה ומראים שם את אורלנדו דרך אגב קראתי את הסיפורים פה והם ממש טובים בנות תמשיכו ככה!!!
יו כמה חדשות?!!?!, איזה פורום מבוקש יש לנו!!!!!, יותר משל ג'וני דפ(שמתן לב שאנחנו כבר לא מדברות עלי?!) ברוכה הבאה!!! יערה!, ואת הפוסטור הזה כבר ראיתי!, מהמם!!! יש לך איסיקיו?
להציג את עצמי יערה נדב אני בת 13 ואני מפרדס-חנה(גם חור) איפה שהוא באמצע העולם... אפשר לחפש במפה אבל לא כדאי... ואני מתה על אורלנדו!!! מי שרוצה איי סיי כדי לדבר: 317908955
רציתי ללכת לסרט של טרויה אבל אבא שלי בדק בעיתון והוא אמר שזה מוגבל מגיל 17!!!!!! אוףףףףף איזה ממזרים!!!!!!!! אפילו שרציתי ללכת לסרט "ואן הלסינג" הם לא הרשו לי!!!!!!!!! יש משהי שגם לה קורה שההורים לא מרשים לראות סרטים מסויימים?
לי זה לא קורה...הוא לא רוצה לתת לך לראות את הסרט בגלל הגבלת הגיל כאילו?חחחחחח כי אם כן דווקא זה לא מפריע להורים שלי...בכל מקרה...אל תדאגי את תראי את הסרט בסוף....וד"א...ואן הלסינג-סרט שולטטטט
!!!!וואו איזה סרט מהמם....ראיתי אותו ביום ראשון....חחחח...ויו ג'קמן...וואי איזה שווה הוא שםםםם
אם משהי גרה ליד בית קולנוע שבו 'טרויה' יהיה מוקרן, או שיש לה אתר שמצוין בו אם טרויה יהיה מוגבל ומאיזה גיל,פשוט הקולנוע של ירושלים נמצא בקצה השני של העיר..ולנסוע עד לשם...