ברוכה הבאה
רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך ובגלל שמשום מה את קצת מתחבטת בשאלות שאני התחבטתי בהן, אני ארצה להועיל קצת אם אני יכולה. דרך אגב, גם אני יחסית חדשה בפורום הזה וידיד שלי שהוא די מאוד פעיל בפורום הזה, שיתף אותי במידע הזה ואני מאוד שמחה על כך זהו פורום מאוד יעיל לשחקני מו"ד... בכל מקרה כל הכייף לפי דעתי הוא שיש קבוצה של אנשים אמיתיים שנפגשים ומעבירים משחק ביחד, זה הרבה יותר כייף ממשחק מחשב בגלל כל האפשרויות, כל האינטראקציה בין השחקנים מחוץ למשחק ובתוכו- הכל יותר "מציאותי" עד כמה שאפשר בהתחשב בכך שזה משחק פנטזיה. דרך המחשב זה פשוט יותר קבוע מראש, יותר מתוכנת, השיחה עם שאר השחקנים פחות זורמת, הרי את לא ממש יודעת עם מי את מדברת... אני חושבת שזה לא נקרא שאת משחקת מו"ד אם את משחקת את זה רק במחשב, זה נקרא שאת משחקת במשחקי מחשב, זה הכל, הם אולי מזכירים את הדבר האמיתי אבל הם לא הדבר האמיתי, זה כמו לשחק מונופול ולהיות קניין של בתים ורחובות (אני לא יודעת אם בכלל יש קשר אבל היה לי בא להגיד את זה, איתך הסליחה), בכל מקרה זה לא אותו הדבר במשחק עצמו את ממש נכנסת לדמות, את חושבת איך שהיא חושבת ואת עושה מה שהיא הייתה עושה, בעוד שבמשחק מחשב את די יכולה לעשות מה שבא לך, לא כל כך להתעמק בדמות הרי אם משהו קורה לה את מעלה אותה מחדש מאיפה ששמרת בפעם האחרונה ואת יכולה גם ככה לשנות את הבחירות שלך בעוד במשחק אמיתי מה שאת עושה, נעשה וזהו אי אפשר לחזור אחורה ולשנות (בדרך כלל לפחות) וברגע שהדמות מתה, אם אין מישהו שיכול להחיות אותה, אז חייבים להחליף דמות ולהכנס לקבוצה מחדש ולהתחיל הכל מההתחלה. לי עכשיו יש קבוצה שבה הדמויות רעות ואני יכולה להגיד לך, מהניסיון הזעום שצברתי בה כי ביום חמישי תהיה הפגישה ה3 שלנו שזה קצת קשה והיתה לי אפילו שיחה עם השה"מ על כך שזה קשה ועוד יותר קשה זה שאנחנו מפוצלים ואז בכלל אני עוד לא שיחקתי עם 2 השחקנים האחרים והדמות שלי בכלל לא יודעת מי הם או מה הם ואני עכשיו עם ערפד, שכל הזמן מציק לי ואין לדמות שלי מושג מי היא או מה היא או מה נסגר איתה והיא נייטרלית אז היא איתו כי הוא מבטיח לה עושר וכל מיני דברים מגניבים אבל היא ממש לא אוהבת את היחס שלו אליה אבל עדיין- אינטרסים וכאלה... בכל מקרה אני לא יודעת אם בכלל כתבתי משהו שהועיל לך או לא, אני מניחה שבשלב כלשהו פשוט התחלתי לברבר, אבל זה כל מה שיש לי להגיד על הנושא... בכל מקרה כמו שאמרתי, ברוכה הבאה, תהני ואני מקווה שיועילו לך כאן...