שלום .....אני חדשה כאן

אלה102

New member
שלום .....אני חדשה כאן

אני עקרת בית....... הרבה מאוד שנים עבדתי. כרגע אני מובטלת . אני קמה בבוקר .מרגישה הכי בודדה בעולם... אני בת38..אם לשני ילדים איך מתוממדים???????. המצב הזה חדש לי .. ויש לציין .שאני עקרת בית גרועה ..... בישולים נקיונות וכאלה ..... מבקשת את עזרתכןןןןןן תודה
...

יש ארבע אפשרויות...

1. לחפש עבודה ולהיות אומללה בינתיים 2. לחפש עבודה ולהפיק את המירב מהמצב 3. לא לחפש עבודה ולהיות אומללה 4. לא לחפש עבודה ולהיות עקרת בית מאושרת במשרה מלאה אם את לא אוהבת להיות בבית, הייתי מציעה לך לחפש עבודה. וכמעט שכחתי - ברוכה הבאה!

אלה102

New member
תודה ../images/Emo141.gif

כרגע לא בחרתי באף אחת מהאפשריות ..אני פשוט אומללה... אבל אומרים שהזמן הוא התרופה הכי טובה . אז נראה

../images/Emo8.gifכמה דברים

א. מחפשים עוזרת. ב. נרשמים לאיזה שהוא חוג למילוי מצברים והכרת אנשים חדשים. ג. לומדים לבשל באיזה שהיא סדנא (שהבעל יגיד אח"כ שלאוכל יש טעם של עיתון.....
). לא מתביישת לספר שלמדתי לבשל מאמא שלי, סבתא שלי ואמא של בעלי פה ושם). ועד היום אני עוד לומדת לעשות דברים חדשים. ד. מבלים פה הרבה. (בפורום הכוונה). ה. ברוכה הבאה
ל-
נו החם והצנוע.

היי אלה ...../images/Emo140.gif

ראשית ברוכה הבאה ... מקווה שאיתנו תרגישי קצת פחות בודדה ...

r66

New member
שלום אלה../images/Emo39.gif וברוכה הבאה

נשמח לעזור בכל דבר. גמאני הייתי בשלנית גרועה (בלשון המעטה).. אבל אם רק רוצים הכל יכול להתהפך. תראי אותי - אצלי הפוך ממך והייתי מתה להיות בבית, להספיק לסדר ולנקות
לי יש 4 ילדים - 2 בנות ושני בנים ואנחנו כמעט בנות אותו גיל
נקיונות אני שונאת שנאת מוות, אבל אפיה וקצת בישולים אני אוהבת, אשמח לעזור בכל שאלה/בקשה. ואם תשארי כאן, את תתמכרי ככה שלא יהיה לך זמן לחשוב על בדידות... עשי סיבוב ב
יש המון קפה ועוגות... תהני

למעלה