שלום ! אני חדשה כאן

ilana 18

New member
שלום ! אני חדשה כאן

שלום לכולם. לפני כשנה כל עולמי התהפך , כאשר גיליתי שאני לסבית. מאז היו לי לא מעט חוויות מיניות שסוף סוף החלטתי לספר עליהם. יש עוד עשרות פנטיות שלא הגשמתי, אבל מתכוונת להגשים וברגע שאגשים כמובן אספר לכם. אני ממש אוהבת לספר על החוויות שלי וכאן אני יכולה לעשות זאת באנונימיות. אז חקו בסבלנות ואני אגלגל בפניכם את הסיפור של כל חוויה מינית שהיתה לי מאז שאני לסבית. מהפעם הראשונה שנישקתי אישה והלאה. מקווה שתהנו :)

or And liraz

New member
שלום אילנה....

ברוכה הבאה לפורום פנטזיות... נעים מאוד אור ולירז , אנחנו בנות זוג... נשמח לשמוע על חוויותייך...

../images/Emo3.gif...bug....

תגיד, במאורות כולן עם תואר??? ואתה חושב שפנטזיה צריכה להיות בכתיבה תמה... מכורה לאהבה

bugbuster

New member
מכורתי.. את צודקת. אבל דובר גם על

עקיצות בונות, לא? הבטחות הבטחות, 'סדר, אפשר היה לתת מידגם טעימה מהתפריט... ומה במאורות.. אהה..! אצא לי לשוטט במאורות זימה!

מילא אם זה מוצדק...

אבל השגיאה היחידה שראיתי היתה במילה "חקו", שזו יכולה להיות שגיאה לא מכוונת בלהט ההקלדה. עקיצות בסדר, אבל ספק אם זה היה מוצדק. ונכון...מזמן לא דיברנו...

LE JA

New member
זה הורס.

את כל ההנאה שלי בקריאה. לא צריך תואר,אבל אדם שכותב חיבור,צריך לדעת קודם כתיב.

bugbuster

New member
יהוסף... התמונה הזו, רק הפלג העליון

הפנים הילדתיים והכל כך תמימים עם השדיים המושלמים האלה - מיוחד מאוד. מהטבור ומטה, החלק התחתון עומד במיקום של "למרות", לא "ביגלל". נכון גם הוא בסדר, וביכלל משהו מפותה נורא מובע בעוצמה במי שלי נראית לוליטה לא קטנה... אבל חוזר לתחילה, הפלג העליון... עצומה!

avi46

New member
באגיל'ה../images/Emo6.gif

חשבת על קריירה של מבקר תרבות למשל?

bugbuster

New member
איך אוכל? ממאורות הזימה??? ת'גיד..

לאן נעלמה ציפור ארבע? הבהלתי אותה בהצעת השילוש הלא קדוש??? טוב נו.. באין קריירה חדשה... אצא לי לשוטט במאורות זימה.

למעלה