שלום אני חדשה כאן

אטל81

New member
שלום אני חדשה כאן

אני מעוניינת להתחיל בלימודי "גרפיקה ממוחשבת" או עיצוב. אני לא ממש יצירתית וגם לא יודעת לצייר, אבל משהו מושך אותי לסוג עבודה הזו. חוץ מהכנת מצגות ושרטוטים לא עשיתי משהו מקצועי ואני מאוד רוצה! רציתי לשאול - האם תוכנת פוטושופ ופרינהד הן ידידותיות וקלות לשימוש. ומהן הדרישות בדר"כ לכניסה לקורס זה?

../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

לצערי לא ממש אוכל לענות לך, כי אני חושש להטעות אותך עם הידע שיש לי בקשר למכללות ותנאי הקבלה אליהן. משוכנע שהחברים שלומדים/למדו/מתכננים ללמוד יוכלו לסייע.

Addy V

New member
אני לומד

אני לא יודע אם אני יכול לעזור כ"כ אבל אני כרגע לומד עיצוב גרפי בשנקר שברמת גן. תנאי הקבלה ,מן הסתם, משתנים ממכללה למכללה ולא כל המכללות לעיצוב גרפי שוות משהו. צריך להזהר. הדרישה העיקרית מהמנסים להתקבל זה כישרון. לא חייבים ניסיון בתוכנות אבל המועצה של המכללה מסננת פנימה ללימודים את הנבחנים שמראים צד כישרוני. לימודי פוטושופ ופריהנד הם משהו שטיפה קשה להבין לבד אם אין לך ניסיון בתוכנות גרפיות על המחשב אבל ברגע שמבינים את ההיגיון של התוכנה אז קצב הלימוד בתוכנה הזאת מואץ וגם מבינים בערך כיצד להשתמש בתוכנות באותו הסגנון והאינטואיציה משתפרת. אם את מחפשת פרטים נוספים ממני אני יכול לנסות לעזור אם תכתבי לי באימייל [email protected] ותזדהי בכותרת בתור זאת שחושבת על לימודים אקדמאים.

Fire Glow

New member
גם אני חדשה!

אני גם מצתרפת לפורום ואוהבת לציר וכל זה... בעיקרון הסיפור שלי הוא כזה: לפני קצת יותר מחצי שנה דוליז היו מאוד באופנה ואני שנורא אהבתי לעצב בגדים מאז ומתמיד נדלקתי על הרעיון, התחלתי לעשות דוליז ב"צייר" (עכשיו אני מתביישת בעצמי...) וזאת הייתה כמובן עבודה מסורבלת ומסובכת מאוד שלבסוף אני מודה לה כי למדתי לעבוד קשה ולדייק בפרטים הקטנים ביותר! לא לפני הרבה זמן גילית את פוטושופ(ועד כמה זהתוכנה מסורבלת למתחיל כמוני). מצאתי כמה מדריכים באינטרנט והתחלתי לעשות כמה דברים. הבעיה הייתה היא שהמדריכים נועדו לפוטושופ 7 ולי יש רק 5! לכן נאלצתי לאלתר פה ושם ולוותר על כל מיני אפקטים וכל זה... לבסוף יצא חביב אבל אני עדיין לא מבינה כלום... רציתי לשאול איפה יש מדריכים יפים ושימושיים לפוטושופ 5 ומתי כבר יהיה אפשר להתנתק מהמדרכיכים או שיש דרך אחרת ללמוד על התוכנה? אני מצרפת דולי אחת שלי מלפני חצי שנה...

למעלה