שלום!אני חדשה כאן...

fear dark

New member
שלום!אני חדשה כאן...

ורציתי לשאול שאלה...אני בת 17 מחר בא מישהו לצבוע לנו תבית,עכשיו עד אחרי צהרים ככה אני אמורה לומר לו איזה צבע אני רוצה שהוא יצבע לי תדר... עכשיו יש לי ספריה בוק עם בורדו אבל אני רוצה צבע שמצד אחד יהיה בו מין רוחניות,כי אני עושה תמיד מדיטציות וכאלה בחדר ויש לי מלא פיות וכאלה אז זה אמור להתאים לאוירה ....רציתי לצבוע לכתום אמא שלי אמרה שלא כדאי כי זה בולט מידי... מה דעתכם?.......לאיזה צבע כדאי לצבוע....אפשר לא הכל אותו צבע.. תודה רבה ולילה טוב עדי.

lemongrass

New member
חושבת שצבע שמנת ילך יפה עם

הבוק והבורדו, זה גם צבע מאוד מרגיע. זו לא המלצה מקצועית.

fear dark

New member
כן?.....

יש מצב כשאני חושבת על זה שאני אצבע קיר אחד או שנים בשמנת ו2 בכתום...

ברוכה הבאה עדי...

הצבע ל"רוחניות" הוא סגול, בהיר אפשר לשלב אותו עם שמנת. אם תרצי הוסיפי את תאריך הלידה שלך ואז אוכל לבדוק יותר טוב לילה טוב

ToryMaster

New member
אני אשרשר

קוראים לי יעל (שחור אם זה חשוב) ואני בת 15, יש לי אותה שאלה בעצם, אני וויקנית (בערך) ועוסקת בכישוף (בשלב התחלתי ביותר), יש לי מיטה זוגית (נמוכה, עץ בוק טבעי, אני שוקלת לצבוע לגוון עץ כהה), שולחן מעץ בוק (אני רוצה להוציא אותו), פסנתר בגוון אגוז כזה, שידה \שולחן באותו צבע, ארון ענק לבן ומכוער ומראה עם מסגרת עץ סגלגל על הארון. (לפרטים נוספים שלחו ל ימסר) באיזה צבע הייתם מציעים לי לצבוע? משהו שהוא לא סגלגל?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני חושבת שכדאי להבהיר באופן הכי ברור כדי שיהיה הכי ברור: פאנג שואי הוא אומנות סינית שעוזרת בריפוי, בתמיכה באדם בבריאותו, שמחתו, הקריירה ובכל דבר שהוא עושה בחייו. זוהי דרך מאוד עמוקה שדורשת מהאדם שמשתמש בה להגיע לעומקים ורבדים עם עצמו. השאלה איזה צבע? אינה שאלה של פאנג שואי... כשעושים פאנג שואי נוצרת סביבה נעימה מאודם אולם, יש עוד הרבה מעבר לזה. לכן, אם הנושא מעניין במהותו , בדברים שהוא מביא לחיים אשמח לעזור ולהענות. איזה צבע לבחור, זה לא פאנג שואי אז שיהיה בוקר נעים ויום נפלא

למעלה