שלום!!! אני חדשה כאן!!!

paulie

New member
שלום!!! אני חדשה כאן!!!

שלום, קוראים לי יפעת, אני בת 15, ואני לסבית. למרות שאבא שלי הומו (ואמא שלי עדיין מאוד כועסת על זה, אני עדיין לא אמרתי לאף אחד... פשוט לא הייתה כל כך סיבה לזה... אז מה נשמע כאן?

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo48.gif

סיגל בת 15 (עוד חודש, חברים!!) התרווחי נא והרגישי בבית

שלום לחדשה!!!

כיף לשמוע על חדשים ועוד יותר על חדשות
מקווה שתשתלבי מהר... אפשר לבקש ממך לפרט על ההורים? זה טיפל'ה מסקרן... אבא הומו? מתי התגלית הופיעה? אלא אם כן את עדיין תקועה באחד באפריל ועושה מתיחות שמשעשעות רק אותך אחמ רביב! אחמ אבי! לא מצחיק!!! בכל מקרה... ברוכה הבאה! הילה

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני אדווה בת 15
סטרייטית
ברוכה הבאה

k t

New member
היי../images/Emo13.gif

אני קטי, לא ברור מה [
] גם בת 15. ברוכה הבאה

AM PM

New member
ברוך הבא!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

אני גם דיי חדש פה

הגרהS

New member
ברוכה הבאה... איזה סרט יפהה

"אבודות והוזות" יש לי אותו במחשב!! אני הגר בת 15 מבאר שבע!! שם יפה :) אני מאוהבת בילדה שקוראים לה יפעת

paulie

New member
מאיפה????

אני מתה על הסרט הזה! אני רואה אותו פעם בחודשיים בערך.... אבא שלי יצא מהארון ועזב את אמא שלי לפני שנתיים... ואמא שלי לגמרי מתייחסת אליי רע כי אני לא נגדו ואני רוצה לגור אצלו.היא כל הזמן אומרת שאם אני אגור אצלו אני אגדול "לא שפוייה" כמוהו. לא פגשתי אף פעם את החבר של אבא שלי ואני גם בינתיים לא רוצה לפגוש. הוא בחוץ לארץ (אבא שלי מתחלק בערך חצי-חצי) ואני פשוט לגמרי לא מוכנה לפגוש אותו.

הגרהS

New member
היי!! אני מבאר שבע...

וואי יש לך סיפור מאוד .... אין מילים איך את גילית שאת לסבית? בא לך אולי לדבר? אייס 168425609 מסנג'ר: [email protected] אם בא לך לדבר!! על הכול.. הסרט ומה שבא :)

paulie

New member
שלום!!

דבר ראשון: באמת! מאיפה יש לך את הסרט במחשב?????!!!!! אני חייבת להשיג אותו! לא כל כך סיפור איך שגיליתי, סתם, כמו כולם, כאילו שתמיד ידעתי ופשוט פחדתי מזה, אז לפני כמה זמן החלתטי שאני בי ואז החלטתי שאני רק לסבית... זה די עוזר לעצמך אם חושבים שקודם אתה רק חצי שונה ורק אז מודים לגמרי.... מוזר אבל עזר לי....

sarah

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

mara jade

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני דניאל נעים מאוד...ד"א סרט מדהים!

ברוכה הבאה!

אהלן יפעת... אני מתן, בן 17 וקצת :) מקווה שתתנחלי פה, ותהני... ממה שהבנתי עד עכשיו, יש לך במשפחה סיפור מדהים... למה שלא תספרי עוד קצת על מה שקרה? (אם כמובן זה מה שאת רוצה)

going mad

New member
היי לך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo185.gif

ברוכה הבאה! אני דניאל
הממ..ספרי לנו עוד קצת! סקרנות

paulie

New member
עכשיו אני באמצע של להוריד אותו

מקאזה, יחד עם עוד שירים ומוזיקה חביבה מהסרט...

למעלה