חני אומרת בכל יום שמע ישראל
ס סיסטאר New member 10/3/03 #20 ../images/Emo153.gifאסטרו חכמת נשים בנתה ביתה ובידיה תהרסהו. אל תשים לב אליהם. מה בדיוק הקנאה הזאת. למה לא מפרגנים לך הנשים הללו. עשית להם משהו? משונה מאוד.
../images/Emo153.gifאסטרו חכמת נשים בנתה ביתה ובידיה תהרסהו. אל תשים לב אליהם. מה בדיוק הקנאה הזאת. למה לא מפרגנים לך הנשים הללו. עשית להם משהו? משונה מאוד.
א אסטרולוג New member 10/3/03 #24 לני היקרה../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif אני המום וכאוב מהיחס המחפיר שקבלת כאן. אילו הייתי יודע, שזה מה שיקרה, אני בחיים לא הייתי ממליץ לך על הפורום הזה!!! האם תסכימי לסלוח לי? אם תרצי לדבר אני יהיה היום בצאט, אבל מאוחר, אחרי 1 בלילה.
לני היקרה../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif אני המום וכאוב מהיחס המחפיר שקבלת כאן. אילו הייתי יודע, שזה מה שיקרה, אני בחיים לא הייתי ממליץ לך על הפורום הזה!!! האם תסכימי לסלוח לי? אם תרצי לדבר אני יהיה היום בצאט, אבל מאוחר, אחרי 1 בלילה.
ע עוקר הרים New member 11/3/03 #37 ב 10:52 זה היה בסימן שאלה, ואילו ב10:46 כבר גמור וחתוך שהיא אומרת.האם היא ענתה להם עוד לפני ששאלו. הקדמת נעשה לנשמע?
ב 10:52 זה היה בסימן שאלה, ואילו ב10:46 כבר גמור וחתוך שהיא אומרת.האם היא ענתה להם עוד לפני ששאלו. הקדמת נעשה לנשמע?
י ישראל תשמב New member 10/3/03 #25 ברוכה הבאה תהני מהפורום , יש כאן המון דברים יפים ונהדרים , בדיחות,שירים,והרבה חכמה ,וסיפורי חיים מענינים
ברוכה הבאה תהני מהפורום , יש כאן המון דברים יפים ונהדרים , בדיחות,שירים,והרבה חכמה ,וסיפורי חיים מענינים
ח חמורו של משיח New member 11/3/03 #33 טוב, אעשה כמה גילגולי שלג... אולי עוד אגיע לאולימפידה... אחרי הכל, אני מאמין בגילגולים...