שלום אני חדשה כאן

סיגל 331

New member
שלום אני חדשה כאן

אמא לילד שלי אוטיזם לא מזמן גילתי לאחרונה שהוא אוטיזם ובקרוב בן 3 מאוד רוצה ליצנית לכבודו לחגוג ויהיו ילדים מהגן בערך 7 אשמח ליצנית מתאימה לאוטיסים תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוכה הבאה
ומזל-טוב ליום-ההולדת
בלוח המודעות שלנו (ראי סרגל כחול בראש עמוד הפורום) תוכלי לפרסם ואולי גם למצוא ליצנים עם נסיון בהצחקת ילדים אוטיסטים
בלי קשר, אם האיבחון חדש, ממליצה לך לעיין ב'טיפים לחדשים אחרי איבחון'- מודגש בכחול מעל למספרי העמודים, למעלה.

betty28

New member
ממליצה בחום על נוש-נוש הליצנית

אישה חמה, מצחיקה ועם גישה נפלאה לילדים שלנו. מגיעה עם חיות, עם מכונת בועות- היה ממש ממש כיף.

inventor

New member
היי , אני כבר לא מופיעה אבל אם אפשר להציע כמה

דברים אז ככה אני הייתי קוסמת ומפעילה כמה שנים טובות עם ניסיון בהופעות לאוטיזים וגם ילדיי על הספקטרום וגם חגגתי לבנה של אחותי שעל הספקטרום (גיל 4) באיזה איזור אתם? באיזה תפקוד מדובר? קחי בחשבון שגיל 3 הוא גיל מאד צעיר ולכן גם לילדים שאינם על הספקטרום יכולה להיות ההפעלה קשה לילד ואולי יהיה קושי לשתפו בכל מקרה להיזהר עם בלונים! לא למיקרופונים הפעלה קצרה - חצי שעה טובה זה מספיק תבקשי לראות אם יש וידאו למפעילה אם ניתן לראותה קודם אז מעולה כשמדובר על 7 ילדים , אני עשיתי לאחותי הפעלה עם מצנח (בסלון קטנטן) ובעיקר בישיבה קרובה אליהם, כלומר לא שואו אלא להיפך ישיבה אינטימית כמין כמו מפגש בגן ההפעלה עצמה מאד תלוי בילדים הפעלה שיותר מצריכה חווית חושים, בועות סבון , מטפחות , כריזמה של המנחה במיוחד מימיקה של הפנים המנחה צריכה להכין הרבה דברים ומראש לדעת שלא תשתמש בכולם

למעלה