שלום, אני חדשה כאן

F L O P P Y

New member
שלום, אני חדשה כאן

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג חד-אופן וכמה הוא עולה. תודה

קודם כל, ברוכה הבאה!

מקווה כי תישארי כאן
ראי לוחות!

macman

New member
דברי עם חיים... מייק בייק - יש מחיר

מיוחד לחברי הפורום...

lexigali

New member
מי זה חיים "מייק בייק"?

איך אפשר לדבר איתו? גם אני רוצה חד-אופן.

macman

New member
כנסי ללוחות למעלה, יש את הפרטים שלו

ראיתי שגם שלחת דואר לאשתי
ובטח גם ראית את הכלבה החמודה שלנו
אחרי שתקני אנחנו נשמח לשמוע על ההתקדמות ברכיבה... הטלפון של חיים בכל מקרה הוא: 08-8598499 עודד.

lexigali

New member
תודה - וכמה שאלות:

מצ´וקמק כלשהו, ואני רוצה לשתף אתכם בחווייתי, ולשמוע את התרשמותכם (צריכה עידוד, למעשה): בדרך-כלל כשניגשים למשימה מוטורית חדשה, בהתחלה זה לא מצליח, קצת קשה, וכו´, אבל יש מן תחושה שעם אימונים וקצת אומץ "זה יבוא". כך זה היה אצלי בכל מקרה עם כל דבר עד היום (אופניים, ג´אגלינג, שחיה, סלטה ממקפצה, וכו´). לעומת זאת, בניסיוני (הקצר!) עם החד אופן הרגשתי clueless לחלוטין!!! תחושה שלעולם, אבל *לעולם* אני לא אצליח להשתלט על זה! בקיצור, איכשהו זנחתי את הרעיון וגם את החד-אופן. יש לציין שכמעט לא התאמנתי - רק עליתי כמה פעמים והייתי בהלם מתחושת החוסר אונים. מה דעתכם? שווה לקנות ולנסות שוב?

lexigali

New member
התפספסה לי ההתחלה:

התכוונתי לכתוב שהיה לי חד אופן ישן, מצ´וקמק כלשהו... (והמשך הסיפור למעלה)

iris28

New member
אותו דבר בדיוק קרה לי –

קניתי חד-אופן לפני כחודש וחצי, ביומיים הראשונים ניסיתי איזה פעמיים-שלש במשך כמה דקות. ומאז – זהו! לא נגעתי בו. חבל לי. כל-כך הרבה זמן רציתי ללמוד לרכב עד שסוף-סוף קניתי אותו. אבל – זה ממש נראה בלתי אפשרי (רק שתבינו – לפני כמה שנים הייתי עושה סלטות אחורה וגלגלונים בלי ידיים. זה היה הרבה יותר פשוט
!)

תחזרו והמשיכו לנסות

אתם חושבים שעל היום הראשון נהייתי ג´אגלר טוב?! לקח לי הרבה מאוד זמן עד שהצלחתי להתחיל, ואני מה שאני היום רק בגלל שלא ויתרתי.

macman

New member
איריס ברוכה החוזרת...

אז כמו שכתבתי בעבר, אני דבק בדעתי, אין ספק שזה לא קל, וגם אני לומד כל יום דברים חדשים. לרכב על חד-אופן זה לא קל, אבל ברגע שרוכבים לא מבינים למה זה היה קשה בכלל בהתחלה... בקיצור, תעלי ותתחילי לרכב, בלי הנחות לעצמך... פשוט ככה.. אני בהתחלה התכוונתי לוותר אבל "לא", לא הייתי מוכן, ראיתי שזה אפשרי, אם מישהו יכול לעשות את זה, אז גם אני יכול! פשוט ככה... בקיצור, הופה... בכל מקרה, אני אנסה לראות איך אפשר לקדם איזשהו מפגש לחברי הפורום הרוכבים (או שרוצים ללמוד לרכב) ולעשות שיעורון קטן... עודד.

macman

New member
אני יודע על מה את מדברת....

אבל אסור להתייאש, יש מאמר (במאמרים), כיצד להתחיל לרכב, הוא מלווה בתמונות והסברים. אני חייב להודות שזה מה שלימד אותי לרכב, ואח"כ קיבלתי סרט וידאו שכבר היה מיותר ללימוד... תתחילי לפי ההוראות, אם תתקלי בבעיות אנחנו נשמח להמשיך ולסייע... עודד... נ.ב.: לא נוותר על עוד רוכב/ת נוסף בארץ!

F L O P P Y

New member
../images/Emo51.gifלכם אתם כולכם מדהימים נורא../images/Emo70.gif

אני בהחלט מתכוונת להתקשר אל הבחור הזה ולהעניק לעצמי מתנת יומולדת צנועה...

אנחנו שמחים שכיף לך בפורום../images/Emo13.gif

ונהיה שמחים עוד יותר אם תספרי לנו על הביצועים שלך

macman

New member
אנחנו מודים לך על התגובה ../images/Emo13.gif

אנחנו מקווים שכל החברים בפורום יהיו מרוצים כמוך... סה"כ זו מטרת הפורום... עודד.

למעלה