שלום.. אני חדשה כאן..

ת מ י מ ה

New member
שלום.. אני חדשה כאן..

טוב כפי ששמתם לב אני חדשה כאן.. אני כבר כמה זמן שאני עוקבת אחרי הפורום והגעתי למסקנה שזהו המקום הכי טוב בשבילי לבעיה שיש לי..(לא כל כך בעיה) קיבלתי מיונים לגדנ"ע של חובלים (זה גם הגיבוש ) אז ככה: לפי מה שהבנתי במיונים צריך להפגין ידע בימאות (אוניות וכל מה שקשור לזה) מישהו או מישהי יודעים אולי איפה אני אוכל לרכוש את הידע הזה? (אתר, ספר משהו...) תודה לכל מי שיעזור לי :+)

soso_sami

New member
הקפצה להקבצה

אכן תמימה ואף נאיבית.... פתי!!!! אין כל צורך בידע בימאות או בשייט או בשיט!! אצלי במחזור אפילו היה מישהו מבאר שבע שלא ידע לשחות(!!!) מאמינים??? סיים קורס חובלים בלי לדעת לשחות!!! וקיבל יותר מרשיון משיט. אז שיהיה לך בהצלחה!! תהיי טובה, אל תתעסקי עם הבנים, תתרמי לקבוצה ותגלי מנהיגות ויוזמה. זה יעביר אותך את הגיבוש הקורס והחיים.

בת ים

New member
אז מה סתם מלחיצים אותם?

האמת, כבר עלתה כאן השאלה הזו בעבר, אבל באמת קשה לתת עיצה, איזה ספר לקנות, אם לא יודעים ממש איזה מידע נדרש. מה פתאם שנער/ה הניגשים לגיבוש חובלים צריכים ידע מראש? מוזר.. בכל אופן אם זה יעשה לך טוב ויתן לך בטחון, תנסי להשיג את הספר של גיורא קדר בנושא ימאות ושייט, אולי תלמדי קצת מושגים. בכל מקרה, המון המון הצלחה

dolphi

New member
גדנ"ע חובלים

מיונים לגדנ"ע חובלים ולקורס חובלים אינם מצריכים ידע מוקדם בימאות. גדנ"ע חובלים זוהי סדרה בת חמישה ימים בבסיס הכשרה של קורס חובלים, בסדרה זו ניתנת הזדמנות לטעום על קצה המזלג את תהליך ההכשרה שעוברים הצוערים בקורס. במהלך הימים לומדים להשיט סירות גומי עד לרמה של מפעילים בחיל הים. לאחר הגדנ"ע עוברים יום מיונים נוסף והתאמה לגיבוש. מי שעבר את יום המיונים יקבל זימון לסדרת הגיבוש. חייבים לציין שגדנ"ע אינה הגיבוש אלה סדרה מכינה בין כיתות י"א ו- י"ב, ואילו הגיבוש נערך במהלך שנת הלימודים האחרונה. בהצלחה

lizard

New member
בורכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

השאלה היא איזה סוג ידע את צריכה להפגין ? מה ההבדלים בין אוניות לספינות וסירות או איך לדעת לקחת תכווינים וכדומה. אני ממליץ לך על הספר של גיורא קדר. הוא קצת יקר (110 שקל) אבל יש בו את כל הבסיס. בהצלחה מיכה

ת מ י מ ה

New member
תודה תודה תודה

בקשר להיותי פתי..- אני מצטערת להגיד לך אבל אתה לא יוד בדיוק מה מסתתר אחרי הניק..(סליחה על השחצנות ) ראשית תודה לכל מי שהגיב. אני אמורה להפגין ידע בנוגע לספינות (החלקים - גלגלת, מעלן ןכד´..(לפי מה ששמעתי מאנשים שהיו שם..) אז אם בכל זאת יש משהו חוץ מהספר (שנראה לי שאני אקנה אותו) תוכלו להמליץ לי בבקשה..

lizard

New member
אני חושב שהספר של קדר

בהחלט יספיק לך. הוא מכסה שם על כמה מה שאת רוצה. את יכולה גם לקחת חוברת של בית ספר וללמוד ממנה אבל לא מרמין שיתנו לך מבלי לעשות קורס. בהצלחה מיכה

soso_sami

New member
לא התכוונתי להעליב... סליחה!!!!

בתור אחד שעשה את הגיבוש, את הקורס, הדריך, העביר גיבושים וסדרות ועדיין עושה זאת במילואים כבר לא מעט שנים יש לי תחושה שמישהו מכר לך "לוקש" בכל מקרה ומצב...בהצלחה!!!! מכל הלב

למעלה