שלום אני חדשה ו... ואני מכורה ל"תשוקות".... מקווה שאשתלב פה נהדר... שיר...
S Shir cp New member 4/5/04 #1 שלום אני חדשה ו... ואני מכורה ל"תשוקות".... מקווה שאשתלב פה נהדר... שיר...
ש שרופת תשוקות New member 4/5/04 #2 ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif מקווה שתשתלבי פה טוב!!! ולסיום קבלי תמונה
P Principesa Reut New member 4/5/04 #4 הלו שיר../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה הנה לך על חשבון ה
S Shir cp New member 4/5/04 #5 חח...תודה תודה רבה....כבר אני מרגישה שייכת... יש לי שאלה קטנטונת קודם.... מי אלה בתמונות של האתר הרשמי של "תשוקות"... והתמונות של הבנות באתר הם תמונות של המשך הסידרה?
חח...תודה תודה רבה....כבר אני מרגישה שייכת... יש לי שאלה קטנטונת קודם.... מי אלה בתמונות של האתר הרשמי של "תשוקות"... והתמונות של הבנות באתר הם תמונות של המשך הסידרה?
I Innuendorin New member 4/5/04 #8 ברוכה הבאה שיר../images/Emo70.gif אני דורין,נעים מאוד קבלי ותמונת פתיחה ואגב,אני מקווה שתשתלבי מצוין
ל להלה לאנד New member 5/5/04 #13 אבל לא...כי אז קיי תתפוס שכל ותבין שהיא רוצה אותו ולא את מיגל ואז ייהרסו לריס וג'סיקה הסיכויים להיות ביחד!
אבל לא...כי אז קיי תתפוס שכל ותבין שהיא רוצה אותו ולא את מיגל ואז ייהרסו לריס וג'סיקה הסיכויים להיות ביחד!