שלום אני חדשה ... ואני...

ילדונת5

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

מישהו אולי יודע איך אני יכולה את החתימה שלי לכתוב בכתב מודגש? בבקשה!!! כמו את המשפט הזה :אגם המדהימה

כן אני יסביר לך....

אשפר לעשות כמו בחתימה שלי תלחצי כאן את ה|הדג ש|(רק בלי רוח ) תעתקי את זה מכאן לחתימה שלך ותיכתבי אחרי זה... ברור?

ילדונת5

New member
../images/Emo51.gifרבה אבל...

תגיד לי איך אתה עושה את הקו הזה. עם איזה מקש בדיוק. מצטערת אם שיגעתי אתכם, אבל רק אחרי שאסיים את החתימה שלי אני יתכתב באופן רציני...

k a b o o k

New member
אגם לא מדהימה../images/Emo70.gif

אגם מושלמת
ומתוקה, ופצצה, ומהממת, ומקסימה, וחמודה וגם מדהימה
וברוכה הבאה
אני יניב..
מקווה שתהני כאן
ספרי קצת על עצמך..

ילדונת5

New member
ושוב../images/Emo26.gif../images/Emo53.gif

תודה למי שניסה לעזור לי אבל אני לא מבינה איך עושים את הקו הזה, על איזה מקש בדיוק לוחצים... תעזרו לי כדי שאוכל להכין את החתימה שלי ואז אני ימשיך בחיי ויתחיל לרשום דברים משמעותיים בפורום המדליק הזה! ובקשר לשריפה אז אני לא שמעתי על זה כלום אבל אל תדאגו לבוהדנה שלנו, מירי היא מזן מובחר ומיוחד
חמסה
ובטוח שהכל בסדר איתה...

love amor

New member
../images/Emo26.gif

את מתכוונת לקו הזה? | אז כל מקלדת זה אחר נראה לי..אצלי זה מצד ימין של shift כאילו על לוחצת על shift והקו ביחד..

../images/Emo85.gifברוכה הבאהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני איילת
שתהיה לך התמכרות מהירה והשתלבות מדהימהה

עדי לא נכון... בכל מקלדת זה אחרת...

אצלי למשל בבית זה משמאל לחץ הזה שמוחקים אותיות... ואצל דודים שלי במחשב הראשון זה מעל ל אינטר ובמחשב השני זה מימין לשיפט.. כמו שאמרת... אז ככה להסבר איך עושים את זה: | אז ככה. זה נורא פשוט... נכון יש את המקש שעושים איתו את זה \ ושלא תתבלבלי זה לא איפה שהנקודה זה השני... פשוט עם זה: \ כותבים איתו בעברית ועם / באנגלית.... אז בקיצור לוחצים על המקש עם הסלש מימין \ ולוחצים על שיפט וזהו... אה וברוכה הבאה!

ילדונת5

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שזה יצליח לי ואם לא אז לא נורא אני ימשיך לנסות, ולרעותי - גם אני
מאוד את שירי מימון, אני חושבת שהיא זמרת גדולה, ובקשר לאגם רודברג אז את הילדה החמודה הזאת אהבתי עוד כשהיא שיחקה בסרט "אבא שחור לבן", אז איזה שחקנים בעיקר אתם אוהבים מ"אהבה"?

ילדונת5

New member
יייייייש !!! זה הצליח!!!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ת ו ד ה ! ת ו ד ה ! ת ו ד ה !

למעלה