שלום. אני חדשה ואני צריכה עזרה.

משתתפת

New member
שלום. אני חדשה ואני צריכה עזרה.

רעיון למתנה קטנה ומצחיקה לאחותי בת ה-16. לא ליום הולדת, סתם ככה...

טל ניר

New member
יש לי רעיון 10 ../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif

גם לי יש אחות בת 16 ולפני כמה ימים היה לה יום הולדת והבאתי לה מתנה שהיא ממש שמחה ועכשיו אני יגיד לך כמה רעיונות
תכשיטים כמו:{צמיד עגילים שרשראות טבעות שעון.}
בושם קרם איפור וכ"ו,
סט מצעים שעון קיר נעלי בית, איך הרעיונות האלה??? , אים את יכולה תעני גם על הבעיה שלי לאחותי בת 14 עוד כמה ימים יש לה יום הולדת ואין לי שמץ של מושג מה ליקנות לה יש לך ????רעיונות בישבילי!!!!????

משתתפת

New member
טל ניר, תודה ../images/Emo13.gif וגם אני אנסה לעזור

ליום הולדת 14 של אחותי קניתי לה דברים חמודים בשינקין: - גרביים עם כניסה נפרדת לכל אצבע - מאוד חמוד - תכשיטים בצבעים זוהרים למיניהם שאני אישית לא הייתי מתקרבת אליהם, אבל ילדות בנות 14 משום מה אוהבות את זה
- סט תחתונים+חזיה: לבנות קטנות איכשהו כמעט תמיד חסר. יש סטים חמודים בלי קופר - צבעוניים ומתאימים לבנות צעירות. - נעלי בית בצורות שונות - החורף מתקרב, ואין כמו דובים לחמם את הרגליים מקווה שזה יעזור

טל ניר

New member
תודה רבה רבה כנסי...../images/Emo26.gif

את הבאת לי רעיונות שבחיים לא הייתי חושבת עליהם רעיונות מעולים
ושוב תודה מ-

roya9

New member
.. ../images/Emo151.gif ..המלצות.. ../images/Emo151.gif ..

לידידה שלי היה קצת עצוב השבוע אז קניתי משהו קטן ומצחיק עד דמעות - יש לקנות נקניקיית גומי בכל מיני צבעים שכשלוחצים עליה היא מחליקה וזה פשוט מאוד מצחוק.. יש לקנות בחנויות הכל בדולר וכדומה.. את יכולה גם לקנות כל מיני דברים שקופצים מדברים קטנים.. תאמיני לי אני אוסף את השטויות האלה ויש הרבה.. את יכולה לקנות גם מן סוג של בקבוק קטן שכשלוחצים על החוט שלו עפים נירות.. באמת יש הרבה כאלה .. צריך רק לחפש.. מקווה שלזה התכוונת רועי..

למעלה