שלום אני חדשה בפורום

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
שלום אני חדשה בפורום

אני רואה ג'אג מהעונה האחרונה אבל בזמן האחרון אני לא מצליחה לראות את העונה ביום שבת שבת האחרונה הצלחתי לראות אבל כמעט לא הבנתי כלום מישהו יכול להגיד לי מה היה עד עכשיו בימי שבת ומתי הארם ומאק יהיו ביחד?

shipper heart

New member
לגבי השאלה השנייה יש בשאלות תשובות

של הפורום. אבל אני יכולה להגיד לך בקיצור שאם את לא מחשיבה את 918 אז יש עוד קצת זמן...ועוד הרבה זמן למי שלא עושה דברים לא חוקיים ועוקב אחרי האמריקקים *מסתכלת לצדדים...אני?! מה פתאום אני צדיקה...
*. לגבי השאלה השנייה...אין לי כוח חח וולקאם טו דה פורום...
*את יודעת במקרה מה זה זמן זולו?!*

פגית

New member
ברוכה הבאה..............

עוד לא בורור מתי הם יהיו ביחד,עונה 6 היא לא הנוחכית בארהב אצלם זה כבר בעונה ה9 וגם שם הם לא בייחד .. למה את רואה רק מהעונה ה6?

shipper heart

New member
את חייבת להזכיר לי את זה?! חחחח

דמט יש לנו עוד 5 פרקים 4 לא כולל ה200 שלא יעשה לנו שומדבר טוב והם אפילו לא כל כך מתקרבים לזה...לפחות לא אחרי הפרק האחרון..*נזכרת* *מקיאה* אוףףףף זה יותר מתסכל מהDVD המטומטם הזה גררר

קודם כל...WELCOME ABORD!../images/Emo24.gif

אז ככה את רוצה תקציר של כל עונה 6? כי אם כך תכנסי לקישור שרשמתי לך למטה...יהיה לך יותר קל להבין. לגבי השאלה השניה (והחשובה)מתי הארם ומאק יהיו יחד... את באמת רוצה לדעת?
, ,, ,,, ,,,, ,,,,,
מה שבטוח העונה הנוכחית,המשודרת אצלנו (עונה 6) היא עונה שיפרית בהחלט ויש כמה פרקים ששוה לחכות להם בכליון עניים.(ע"ע LL)

Nushi G

New member
למה את סתפ מפתחת לה ציפיות שווא???

זה יפה ככה לעשות...?

shipper heart

New member
אז פשוט יש את הקליף...חח לא אבל

הקליף עוד לפני זה! הוא יהיה במאי סוף מאי...זה עוד חודשיים... וזה לא בטוח... חייב להיות אבל..יש בייבי דיל!
ואלא אם כן היא נכנסה להריון מSSSSSSSSSW מה שלא נראה לי כי אם הם היו רוצים לגרום למאק להיכנס להריון ממישו שהוא לא הארם הם היו יכולים לעשות את זה בקלות בעונה 8 ולא להיסתבך עם כריות ואלוהים יודע מה פאט סוטס וכל השטויות האלה כל פרק...אז לא נראה לי שסתם כדי להתעלל בנו יעשו דבר כזה...מצד שני בעונה 10 אם CB תיהיה *היא תהיה! חייבת! אני אשלם לה בעצמי!* אמור להיות לנו תינוק/ת קטן/ה וחמוד/ה...אישית אני מקווה לתאומים בן ובת חחח... טוב רק שאני לא חיה בפנטזיות חח

harmless

New member
גל הם יהיו ביחד בין העונות

אני דואגת לזה אישית-אני יביא תמונות

cjharm

New member
וWELCOME!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
כנ"ל... לילה טוב לכולם!!!

Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

למעלה