שלום. אני חדשה בפורום

urit

New member
שלום. אני חדשה בפורום

יש לי 2 מתבגרים. בן 18 ובת 16.5 יש לי בעיה עם הבת. לא מספרת הרבה דברים. בזמן האחרון קצת התקרבנו , אבל עכשיו כשיש לה חבר חדש היא מספרת לכל החברים שלה איך הם נעשו חברים. רק ממני מסתירה וכל הזמן שואלת אם נעלבתי. אני אומרת לה שלא. נעלבתי קצת ולא אמרתי לה. לספר לה שנעלבתי? תודה מראש

yalyul

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

בטח שלהגיד שנעלבת- זה מטריד אותך ועל דברים מטרידים מדברים גם אם הם אדיוטים. אבל לא בפולנית, לא ממקום של איך כולם יודעים חוץ ממני, אלא פשוט כי זו עובדה. במקום שתסתובבי עם פרצוף מלפפון עדיף שתגידי משהו בסגנון "הייתי מאוד שמחה לשמוע איך נעשתם חברים..." את לא חלק מהחברים שלה את אמא שלה וצריך לשמור על ההפרדה, לפי מה שתארת הנסיכה לא פטפטנית גדולה כשהיא רואה את האוזן שלך ולכן, הכי טוב בעיני להניח לה. לא יודעת איך זה עם בנות. לי יש רק שרוכים אבל כבת לאמא שלי בחיים ,אבל בחיים לא סיפרתי לה משהו אישי אז אם את יכולה שימי את הסקרנות בצד רק הקפידי לשנן לה שתמיד תשמחי לשמוע ...

במדף התחתון של הארון ליד החזיות

לשים את הסקרנות? או איפה בצד בדיוק? לגברת של החזיות ששמים אותם בצד ליד הסקרנות. אני לא יודעת איך שמים סקרנות בצד. איפה שאני לא שמה אותה, אפילו במקרר במגירה של הירקות היא ישר קופצת לי לדלת שלו. בדיוק כמו שוקולד. אבל מה, לאמהות אסור להיות סקרניות? אני אימא סקרנית,חטטנית וקרציה בלתי נסבלת. שרק יעיז מישהו מהם לגדל לו פרגיה חדשה בלי לספר לי "בדיוק" "הכל" איך היא נראת ואיפה הכירו ומה היא אמרה, ומה הוא אמר, ואיך וכו.. אפילו בשלב הטרום מחשבה, שלא לדבר על שלב החברות בכלל. אני לא חברה שלהם אני האימא הקרציה החטטנית. (לא דגם מומלץ -אבל זה מה שיש).

בטח שכן-קופת חיסכון לחזיות

אם היא שואלת אותך שש פעמים בשעה. היא לא סתם שואלת. אבל- ביננו, את נעלבת? תגידי. ככה פשוט. לא? כשאת כועסת עליה- את אומרת"אני מוכנה להרוג אותך אם עוד פעם..." כשאת מרוצה ממנה את אומרת" ווי לי אני מה זה מרוצה " אז למה נעלבת לא? ואת חושבת שהיא "מסתירה" או "לא משתפת" אותך? כי יש הבדל בין להסתיר בכוונה- את הסנוויץ´ שלא אכלו בבית ספר וזרקו לפח של השכנים שלא תראי. לבין סתם לא לשתף, כי לא מרגישה צורך לשתף אותך במשהו. כנראה שאת גם מראה לה שאת נעלבת בשיטה הפולנית הידועה של סמלים וטקסים מוסכמים," אם אני יושבת על הספה ברגליים מתוחות,אתה צריך להבין מעצמך שאני רוצה לנהל איתך שיחה רצינית עכשיו." אופייני במיוחד לזוגיות של שני פולניים(איך עושים את זה בכלל?) אבל גם קייים בילדים והורים. אמירות לא מילוליות, שפת גוף, תנועה, מימיקה- ואלו אמירות לא פחות משמועתיות מאשר להגיד לה בעברית צחה : "יה חנטרישית, אני גידלתי אותך 16 שנה, הנקתי, חיתלתי, טיפלתי ,גיננתי, קראתי לך את דנה נמה -ואת , איך את לא מספרת לי אירוע כל כך חשוב בחיים שלך? בטח שאני נעלבת. עד קצות הצפורן החודרנית שלי אני נעלבת." אז אם את בוחרת להגיד לה... את יכולה לפתוח גם קופת חיסכון לחזיות(תשאלי את יולה). כי על כל אמירה של הרגשה שלך כלפיה תשימי 10 שקל בצד עד יום שישי הבא- יש לך חזיה סגולה עם תחרה חדשה.

yalyul

New member
אש"ש את מקימה לי מתחרות?

חשבתי למכור במחירים מופקעים בעוד 10 שנים למצטרפות החדשות... ואל תשוויצי לי בקרציתיות שלך החטטנות והסקרנות...יש לי מסטר בזה. אבל - אם אין בניהן "דיבור" הילדה לא תתחיל לשפוך אינפורמציה גם אם יתחננו אליה.... אבל אם היא כבר מדברת ושואלת על התחושות של אמא שלה שתדע שזה מעליב . אצלינו , משלוש יוצא אחד 2 שופכים אינפורמציה ,פנטזיות, וחולקים הכל ואחד אלוהינו עושה טובה שבכלל אומר איך קוראים לזאת שהביא הביתה לפני שנה ואני סקרנית, כן , מאוד ,ולא מראה לו לאלוהינו. מדי פעם אני מעירה הערה אדיוטית כמו "רואים שנחמד לכם ביחד" כי יותר מזה זה ממש חדירה אגרסיבית ל"פרטיות". ככה טוב לו? ככה יהיה.

אחד אלוהינו

ושתי תשובות נתתי- אחת לאימא הברוכה הבאה המתלבטת על תקשורת עם הילדה הדוממת והשניה ,תשובה לך על החטטנות ההורית המוטבעת אצלי מלידה(אני חושבת שכבר שם הייתי חייבת לבדוק את הרופא המיילד, אם יש לו טבעת על היד, ואם כן-אז למה היד השנייה שלו בדיוק על התחת של האחות החתיכה לצידו-ואחרי שראיתי, מה זה פרצתי בצרחות!) אבל אני אספנית מידע (גם מידע אחר בלתי שמושי בעליל- רוצה את פירוט בתי השימוש הצבוריים הנקיים ביותר באירופה? איפה עשו את הדובי הראשון ועוד שטויות אין ספור) אז בתור חקרנית בלתי פוסקת, שזו מילה פי כמה יפה מחטטנית וניג´סית- יש לחיות בגן החיות שלי שתי אלטרנטיבות ברורות. או לשפוך את הכל מרצונם החופשי או לעבור את שיטת הטלטול המאושרת על ידי השב"כ ואז לשפוך. בסוף הם ישפכו בכל מקרה. תשלחי את אלוהינו לסדרת חינוך אצלי- שבוע טירונות סיירת , והוא מסודר ושופך את הכל עוד לפני שאת שואלת בכלל. אחותו לא מפחדת מאף´חד. גם לא מאלוהים.

yalyul

New member
../images/Emo7.gif מודה בהכנעה- ניצחת

בואנה, אם זה הציוד שיש לך בבית, השב"כ פרייר לידך ... צריך לשלוח אליך דחוף את סא"ל עומר אל הייב אני שוקלת ברצינות לשלוח לך את אלוהינו שיראה שיש יותר מוזרות מאמא´שלו.

אין לי מושג את מי את רוצה לשלוח לי

הסכמתי לקבל את אלוהינו לתרגול ותרגול חוזר אבל סא"ל עומר אל הייב(מי זה????) ואם כבר את שולחת מישהו שיהיה איטלקי ושרמנטי כדי שיהיה גם שימושי בבקשה. אם אנחנו בענייני דואר חבילות.

yalyul

New member
הנ"ל מואשם בריגול לטובת החיזבאללה

לא היית היום בארץ? במחשבה שניה , זה מגעיל מצידי לשלוח לך כזה חומר... כלום עוד לא הוכח קבלי את פבריציו ב-

היום , ממש לא הייתי בארץ-

אבל עכשיו כשחזרתי, יש לי טונה של כביסות. אני לא מבינה למה לכביסה של חיילים יש ריח מחריד כל כך אפילו בגיל שנתיים שברח להם הפיפי במכנסיים זה הריח יותר טוב. הכרחתי אותם לפרוק את התרמילים( תחת איום הכיסא המזדקר ממסמריו) והיציאה למרפסת האחורית שלי זרועה כביסה מצחינה. לא יכולתי שזה ישאר בבית בכלל. תגידי, יש לך איטלקי לתת בלי ריבועים בחזה? לא אוהבת אותם. מזכיר לי את "מה במשבצת" ומעולם לא אהבתי את המשחק הזה.

bimbo.

New member
נעלבת... בטח שנעלבת... ../images/Emo10.gif

לא שאת חייבת להיעלב, ולא שהיא חייבת לשתף אותך, אבל אם זה מה שאת מרגישה, מדוע שהיא לא תדע? אולי בהזדמנות זו היא תשתף אותך במה שהיא מרגישה?? אולי?????????????

למעלה