שלום אני חדשהההה.... שלום לכולם.... אמ... קוראים לי גנית ואני בת 17...
ג גנית 17 New member 24/1/05 #1 שלום אני חדשהההה.... שלום לכולם.... אמ... קוראים לי גנית ואני בת 17...
ש שכטרונית קטנה New member 24/1/05 #2 גמאני חדשה... אממ קוראים לי צליל...ו..אני בת 14 (כיתה ט) ואני ממש ממש ממש חולה על עפר שכטר ו..זהו..חח
גמאני חדשה... אממ קוראים לי צליל...ו..אני בת 14 (כיתה ט) ואני ממש ממש ממש חולה על עפר שכטר ו..זהו..חח
ג גנית 17 New member 24/1/05 #3 היי צליל דווקא על נמכוער הזה לא מצאת לך מישהו אחר???? חיחיחיח סתם בצחוקקקקק נשמהההההההההה.....
ש שכטרונית קטנה New member 24/1/05 #4 גניתתתת חחחחחחחחחח יא טיפשההה את כבר יודעת שעפר הוא המלך של העולםם אז שתקיי יא מקטלתתת !!!!!!!!! חח סתםםם חולה עליייךךך נשמהההה
גניתתתת חחחחחחחחחח יא טיפשההה את כבר יודעת שעפר הוא המלך של העולםם אז שתקיי יא מקטלתתת !!!!!!!!! חח סתםםם חולה עליייךךך נשמהההה
א אסי שחר המדהימה New member 24/1/05 #5 ברוכות הבאותתתתתתתת../images/Emo24.gif אני מעייןןןןןןןןןןןןןןןןן! בינואר בת 14(אהמ אהמ ב-31.1.91) מירושליםםםםםםם אני מתההההההה על מיכאלהההההה ואני כמובןןןןן בפורמיכאלה אני מתה על אפרת כהן המושלמתתתתתתת וג'ניפר אניסטוןןן
ברוכות הבאותתתתתתתת../images/Emo24.gif אני מעייןןןןןןןןןןןןןןןןן! בינואר בת 14(אהמ אהמ ב-31.1.91) מירושליםםםםםםם אני מתההההההה על מיכאלהההההה ואני כמובןןןןן בפורמיכאלה אני מתה על אפרת כהן המושלמתתתתתתת וג'ניפר אניסטוןןן
S sHiReLuSh New member 24/1/05 #8 ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif !!! אני שיראל בת 16 ... חולה על " מיכאלה " ... חח כמו כולן פה נראה לי ...
ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif !!! אני שיראל בת 16 ... חולה על " מיכאלה " ... חח כמו כולן פה נראה לי ...
ג גנית 17 New member 25/1/05 #25 היי שיראללללל אכןןןןן כולם חולים כאן על מיכאלהההההההה כפרה על אפרת כהןןןןןן...
מ מתה על בן ודורין New member 24/1/05 #18 צלילוששש../images/Emo99.gifברוכה הבאה מותק אני נטלי בת 15 תהני בפורום מאמייי לאב יו מותק ומעיינוששששששששש מושלמת שליייייייייייי מזל טובבבבב אאאאאאאאאאאאאאאא ב-31.1 תאריך קדוששששששששש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש
צלילוששש../images/Emo99.gifברוכה הבאה מותק אני נטלי בת 15 תהני בפורום מאמייי לאב יו מותק ומעיינוששששששששש מושלמת שליייייייייייי מזל טובבבבב אאאאאאאאאאאאאאאא ב-31.1 תאריך קדוששששששששש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש עוד שבוע יומולדת למעיינוש
ס סתם משעוממת New member 24/1/05 #10 הי כולם אני חדשה גם כן קוראים לי ספיר...אני בת 14...ו...זהו אני חושבת אהה אגב אני באה מפורום <אקזיט>! אין לי תמונה שלי אבל שיהיה אני ישלח לכם (מקווה שאני יזכור)...
הי כולם אני חדשה גם כן קוראים לי ספיר...אני בת 14...ו...זהו אני חושבת אהה אגב אני באה מפורום <אקזיט>! אין לי תמונה שלי אבל שיהיה אני ישלח לכם (מקווה שאני יזכור)...
T TetiBETTY New member 24/1/05 #13 ../images/Emo104.gifברוכות הבאות ../images/Emo140.gif השתלבות והתמכרות נעימה
א אורטל הפ33ה1 New member 24/1/05 #14 ../images/Emo24.gifברוכות הבאות ../images/Emo60.gif אני אורטל בת 13 וחצי... תהנו
ע עדי adi New member 24/1/05 #15 ברוכות הבאות תהנו!../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif../images/Emo20.gif