חג פורים שמח חג שמח לכולללללללללללללללללםםםםםםםםם מפורום מיכאלה!!
ח חולה על סקעתוש New member 16/3/05 #3 שלום אני חדשדשה כאן אני חולה, מתה, שרופה, מאושפזת על הראלוש סקעתוש!!!!!!!!!!!! ואני אשמח לדבר עם בנות פה!!
שלום אני חדשדשה כאן אני חולה, מתה, שרופה, מאושפזת על הראלוש סקעתוש!!!!!!!!!!!! ואני אשמח לדבר עם בנות פה!!
נ ניקולימינל New member 17/3/05 #6 אתם מוזמנים לקומונה של יוסי אתם מוזמנים לקומונה של יוסי אזולאי זמר בן 27 שכבר הספיק להקליט דואט עם שלומי שבת (אמא ) להישתתף בקדם האירווזיון ולהגיע למקום 2 ועכשיו הוא מקליט אלבום חדש אז תאחלו לו בהצלחה! ומי שלא שמע אותו עדיין מוזמן להוריד באימיול כמה שירים ולהביע את דעתו
אתם מוזמנים לקומונה של יוסי אתם מוזמנים לקומונה של יוסי אזולאי זמר בן 27 שכבר הספיק להקליט דואט עם שלומי שבת (אמא ) להישתתף בקדם האירווזיון ולהגיע למקום 2 ועכשיו הוא מקליט אלבום חדש אז תאחלו לו בהצלחה! ומי שלא שמע אותו עדיין מוזמן להוריד באימיול כמה שירים ולהביע את דעתו
P pink hit New member 17/3/05 #7 חתיייך אני כבר שעה יושבת ומסתכלת על תמונות של היפיוף הזה אז החלטתי לשתף אותכם גם...
P pink hit New member 17/3/05 #14 מתפלל תראו איזה חמוד הוא מתפלל לראות אותי..... חחחחחחחח אל תדאג מאמי שלי אנחנו נפגש ביום רביעי א-מ-ן... חחחחחחחחחחחחחח
מתפלל תראו איזה חמוד הוא מתפלל לראות אותי..... חחחחחחחח אל תדאג מאמי שלי אנחנו נפגש ביום רביעי א-מ-ן... חחחחחחחחחחחחחח