שלום! אני זקוק לעזרתכם

נירש

New member
שלום! אני זקוק לעזרתכם

הי, קודם כל הרשו לי להחמיא לפורום אמנויות הלחימה הכי רציני שראיתי בארץ. אני כרגע מחפש מקום רציני ללמוד בו קונג פו קלאסי באיזור חולון - ראשון לציון. הבעיה היא שקצת "נכוויתי" מקונג פו כשהתאמנתי אצל מורה שאימן בשיטה מאוד אלימה, ואני מחפש קונג פו יותר "רגוע". האם תוכלו לעזור לי? תודה מראש ניר

בושה וחרפה, אבל

אני לא מכיר הרבה מורים לקונג-פו. אני לא יודע להמליץ לך על מורה קונג-פו באיזור חולון - ראשון לציון, אבל... 1. אולי מישהו אחר כאן יכול? 2. אם תמצא, אנא יידע אותנו כדי שנדע להבא. 3. מה פירוש נכווית? האם נפגעת בריאותית? 4. האם אתה מוכן לשלוח לי פרטים על המורה הזה לאי-מייל שלי? האי-מייל שלי: [email protected] מצטער על חוסר היכולת לסייע לך בשאלתך, בן

שריר

New member
כן מה זאת אומרת

אני מכיר שני מקומות אבל הם בכפר סבא ושתים בפתח תקווה

נירש

New member
קצת פרטים

המורה שלמדתי אצלו היה בסדר גמור, אמנם השיטה שבה הוא לימד היתה מעין שילוב של קונג פו עם איגרוף תאילנדי, אבל סה"כ נהניתי. הבעיה היא שהיו המון קרבות, ותלמיד מסויים נתן לי אגרוף לאף ופצע אותי. בגלל זה אני מעדיף משהו קצת יותר "רך". שמעתי שיש קבוצות באיזור חולון/ראשל"צ, אבל אני ממש לא יודע איך למצוא אותן - ואני גם לא מתמצא בשיטות קונג-פו, כך שאני לא יודע בדיוק מה לחפש :)

למה שלא תפעל כדלקמן? -

תיכנס לאתר של דפי זהב, תוציא רשימה של כל בתי הספר לאמנויות לחימה ומועדוני ספורט למיניהם שבחולון/ראשל"צ, תרים טלפונים ותקבע איזה 5-10 שיעורי נסיון, ותניח ללב שלך לבחור? תחשוב: זה יכול להיות ממש כיף!... שלך, בן

שריר

New member
היי זה שריר אני רואה שיש פה כמה

אנשים אז למה שלא ניכנס לצ´ט

שריר

New member
נו זה הרבה יותר נוח אפשר להעביר

שאלות ותשובות מהר יותר

בסדר, אבל מהר יותר = שטחי יותר, לא?

טוב, אבל זה לא נורא, מה שבאמת מפריע זה שאי אפשר לחזור ולקרוא את התשובות. חומר נהדר "הולך לאיבוד"... לא חבל?

שריר

New member
בצ´ט של תפוז

אם אתה מכיר MIRC אפשר לדבר ולשמור את כל בשיחה ואז אם מישהו ירצה לדעת משהו שכבר נענה בצ´ט אפשר לעלו לו את השיחה בקובץ

alon_o

New member
מורה בראשון

בראשון ברחוב פינסקר 1 (מכון "סמוראי דו", מול בית הכנסת הגדול) מלמדים קונג פו בשיטת "חולדה שחורה". זו שיטה רכה שאולי תתאים לך. אלון

שריר

New member
אתה יכול לפרט על השיטה סתם

כדי שנוכל לפחות אני לדעת עליה

alon_o

New member
חולדה שחורה

כתבתי אתמול הסבר קצר על השיטה, הוא בטח בעמוד הקודם. אלון

למעלה