שלום, אני זכר לא מאנייק

שלום, אני זכר לא מאנייק

כן, אני עמרי. אני זכר. בפעם האחרונה שבדקתי יש לי שמוק בין הרגליים. רוב הבנות יגידו, שנובע מכך שהוא מאנייק וסתום. לגבי הסתום יש סיכויים. אבל למאנייק, לדעתי לא. ולמען הסר ספק, אני לא בא להשוויץ פה בזה, כדי שאחר כך אלפי בנות ישלחו לי מסרים של "חמוד בא לי להכיר אותך" - בכלל לא... באמת! אז הסיפור הוא ככה. יש לי ידידה שאני מדבר איתה לא מעט בטלפון כבר הרבה זמן. לאחרונה התדירות של השיחות עלתה ואפילו נפגשנו. מה שלא יכול לקרות הרבה כי אני בקושי בבית - חוץ מעכשיו שאני ברגילה, לא לפתוח עניים. בכל מקרה. היא התחילה לזרוק רמזים של לשדרג את הקשר, או אפילו מה שנקרא (אם קלטתי נכון מהבנות 15 ששמעתי היום מדברות - פאקינג בנות 15 למען השם, על יזיזות). זה הגיע לזה שהיא שוכבת לי המיטה ואני מתעלם מזה. כלומר. הייתי יכול, אבל אמרתי לעצמי. תצא גבר. באמת, למה לפגוע? זה גם המסר שלי לכל הקרביים החרמנים והבנים בכלל. אמנם אתם מתים לזיין כל מה שזז, אבל, שזה לא יבוא מניצול. (לכל הבנים שעכשיו אומרים בראש: "מי זה המתרומם היפה נפש הזה" - כן גם זה עלה לי בראש אחרי שהיא הלכה ואחרי ששום דבר לא קרה). זה העניין. לא לפגוע. תהיו שונים, תהיו אחרת. נשמע מופלץ לאללה. אבל לא לפגוע. ככה המצב שלכם יהיה טוב, אמנם תחשבו "זכרים שונים" ואולי מישהי תגיד שאתם חמודים, אבל יישארו לכם ביצים בגודל של אביטחים. בכל מקרה. יהיה טוב

בשלולית

New member
"חמוד בא לי להכיר אותך"!!

חחח סתם.. אבל אתה ממש נשמע חמוד
בנות, האם סוף סוף יש פה גבר אנושי? גבר שקצת מבין אותנו הנשים? שלא הכל סובב סביב הסקס למרות שזה קל להשיג? וזה קל להשיג.... מאוד קל...

את יודעת מה אומרים..........

"אין בחורה שלא נותנת, יש גברים שלא יודעים לקחת!" חחח משעשע

Sh3kel

New member
יש כמה

אנחנו אפילו די הרבה, אבל מניסיוני האישי, זה לא כאילו אתן תדעו לזהות אותנו כפוטנציאל לקשר גם אם ננחת לכן מול העיניים אחרי אלוהים יודע כמה שעות של עבודה מאומצת כדי לשמוע אתכן מתלוננות על כל דבר, החל מפרט קטן בעבודה שאף אחד לא התייחס אליו חוץ ממכן או על בעיות קיומיות ופילוסופיה יוונית.

pain is MY love

New member
לא הבנתי אותך גבר..

אם היא רוצה והיא מראה לך שהיא רוצה אז למה אתה חושב שאתה תפגע בה?! זה מרצון!

השאלה היא אם אתה רוצה אותה?

כי אולי הדחף הראשוני שלך זה לשכב איתה, כי אתה רוצה לשכב איתה ולא כי אתה אוהב אותה... ואם היא תחשוב שאתה אוהב אותה? הא הא!!! כמובן שאם היא באה אליך ואומרת "תשמע חמוד, אני רוצה לנצל אותך מינית, בא לך?" אז זה כבר משהו אחר.

Cobe1982

New member
עמרי, אחי.. פיין היא בחורה..

נכון שזה שם את הדעה שלה בפרופורציה קצת אחרת...? אבל אני עדיין לא מסכים איתה.. אחי- אני איתך!

cold fire1

New member
תאמת.. אתה צודק..

כי בשלב מסויים המניאקיות מתנקמת בנו.. וזה משו שצריך לשנות..

עומרי ../images/Emo24.gif

אתה מקסים באמת.. ואתה ממש ממש צודק. זה מגעיל. מעבר לזה, הבחורה, למרות שיש לה רצון לזה. והיא מודעת והכל.. היא עדיין יכולה לקום בבוקר ולהרגיש רע על שהיא עשתה משהו חסר משמעות.

בשלולית

New member
אבל תכלס... זו כבר בעיה שלה...

את לא חושבת? כאילו.. אם ה"ניצול המיני" הזה היה מוסכם מצד שניהם... ושניהם סך הכל עשו את זה רק בגלל משיכה פיזית ואין ביניהם רגשות נוספים... (וכן כמו שעומרי אמר, זאת בעיה וצריך לברר את זה כנראה לפני שעושים משהו כזה....) אז זו כבר בעיה שלה מה שיקרה אח"כ... מה שהיא תרגיש... היא הייתה צריכה לחשוב על זה קודם... כי סך הכל היא יכולה תמיד להגיד לא...

מסכים.

אני מדבר על מקרה שידוע מראש שהיא רוצה קשר ולא סתם סטוץ. אז המבחן הוא אם לנצל או לא...

SimplyMe1

New member
תשאל את עצמך אם גם אתה רוצה..

אם שניכם רוצים בקשר אחד עם השני,אז תפעל בזהירות.. יכולהיות שהיא סתם טיזרית ששכבה כך וכך על המיטה,ומצד שני יכולהיות היא סתם הייתה ככה בתמימות על המיטה,ואתה פירשת אחרת. ותמיד אפשר לשאול אותה מה היא רוצה,מה יש? אתם ידידים אז פשוט תשאל אותה וככה תדע הכי טוב בהצלחה,

ScorpioID

New member
כגבר לגבר

היא לא תשכב לך במיטה סתם.. אתה לוזר אחי.. לוזר..

Cobe1982

New member
עלק לא מנייאק..אתה קצין-אתה מנייאק!

אגב, אם אתה מדבר על מ`, אז שכחת לספר להם כמה פרטים.. אם זאת מישהי אחרת, אז שכחת לספר לי כמה פרטים... בכל מקרה, אני איתך.. סקס לא צריך להיות משהו שנלקח ביותר מדי קלות, כי הוא עלול להותיר משקעים (ע"ע מקרי העבר שלי..) חבר`ה, עמרי עלה פה על משהו שאני מסכים איתו, ומשתדל לחיות על פיו.. אם באותו רגע זה נראה לך בלתי הולם לעשות משהו- יצאת הכי כלי בעולם שעצרת את עצמך. אפילו אני (עם פז"מ של עוד מעט שנה בנושא) כמעט נפלתי לפני שבועיים, והרגשתי מאד רע עם זה.. באמת שזה בסדר לומר לעצמכם "לא", זה לא הופך אתכם למתרוממים, אלא להיפך-זה רק מוכיח שאתם גברים אמיתיים, וכמו שמישהי חכמה אמרה לי: "חרמנות וכאב ביצים הם לא תירוצים. אם זה לא נראה לך מוסרי- תסרב בנימוס ותלך לשירותים!" זהו.

למעלה