באיזו מרפאה את?
אני מקווה מאוד בשבילך שהאשפוז יקפיץ אותך וילה אותך בחזרה למעלה וכמה שיותר גבוה. אני מניחה שהאשפוז קשה גם כי את צריכה להסתיר או להמציא שקרים לחברים קרובים. עם הזמן תשקלי אולי לשתף לפחות את החברים הקרובים, אני בטוחה שזה יקל עלייך, ותתפלאי איזו הקלה וכמה כח אפשר לקבל מחברים טובים. גם אני באשפוז בית עכשיו כבר יותר משבועיים. תפקודי הריאות שלי לא רחוקים משלך, אני רק מבוגרת ממך בכ- 20 שנה. אני עושה פיזיוטרפיה בכל יום. לפעמים עם פיזיוטרפיסטית ולפעמים לבד. אני משתדלת לעשות ספורט (לא תקופה פעילה במיוחד בשבילי, אבל היא תסתיים בקרוב מאוד) אני עושה 3 אינהלציות ביום, לוקחת ימבה כדורים, שומרת על משקל סביר מנסה לא להתעייף יותר מדי. בקיצור, עם 67 תפוקדים בטוח שצריך להשקיע בבריאות, אחרת זה ירד עוד... ואם יש לך יותר, ובגילך את יכולה, סביר להניח, לקפוץ חזרה למעלה יפה מאוד, אז את צריכה לשמור טוב טוב טוב להישאר שם למעלה. וזה לא בא בחינם!!!!! בהצלחה ספרי איך מתקדם. ולמה את בוכה כל הזמן ומצוברחת????? אני עושה את העירוי בכל מקום אפשרי. בעבודה, אצל חברים, בבית בחוף הים... לא אכפת לי כלום... בעיקר להמשיך בחיי כמה שיותר בנעימים...