שלום אני בת 14 מחיפה:p

שלום אני בת 14 מחיפה:p

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לקחתי הכל בסבבה.. בלי יותר מידי פאניקה.. תחשבו שניה איזה נחמד זה דווקא יכול להיות.. נכון תמיד כשסבתא מספרת על המלחמה שהייתה כשהיא הייתה ילדה... והיא נורא מתלהבת.. אז אותו דבר איתנו... נתלהב כשניהיה גדולים:p אבל רציני אני נהנתי היום מכל רגע.. בום בום בום אזעקות פה שם... ההורים שלי היו בעיר.. אחים שלי בנווה שאנן... ואני הייתי ליד הים... שמעתי הכל.. זה לא כזה הפגיע לי... זה לא שאני מזלזלת.. אני פשוט מנסה להנות מהכל וכמה שיותר... גיליתי היום שאבא יכול להיות אמא פולניה:p אז קחו הכל בסבבה ותירגעו אבל בכל זאת לא לזלז.... מקווה שיעבור בשלום:p

Lady Wood

New member
אוף איזה מפחיד היה במגדל העמק..

הייתה צפירה וזה היה ממש לא נחמד..אני בקושי הצלחתי להירדם אחרי זה..זה היה זוועתי.. ואני לא מבינה מה כל כך נפלא ולקחת בסבבה מוות של 11 אזרחים..את רוצה מלחמה? בבקשה. כשייפגע לך טיל בבית (חס וחלילה) את כבר לא תהני מזה כל כך..:/

כע,נפל אתמול ב11 ומשו בלילה ברמת

גבריאל,במפעלי טאוואר והיום ב2 וחצי נפל עוד טיל ואין לי מושג איפה,דרך אגב אני ממגדל העמקXD

Lost Lullaby

New member
אופטימיות זה טוב :)

אני אומנם לא מהאיזור, אבל אני גם כולי בשאננות... יהיה טוב, ואני בטוחה בזה, אנחנו צריכים להאמין במדינה ובצבא שלנו שידעו מה לעשות ויעשו הכל כדי שזה יגמר עם התוצאות הרצויות. אנחנו נצא מזה ואין לי צל של ספק לגבי זה. רק צריך להיות חזקים. והיי, אם את מצליחה להפיק מזה חוויות, אדרבה P:

האמת - כל הכבוד.

אני, כמו ליבי גם לא מהצפון אבל אני כן מעורב...קורא בעיתונים, עוקב בחדשות. באופן כללי פוליטיקה די מעניינת אותי.

ToryMaster

New member
חחח את חמודה את

אופטימיות זה תמיד טוב, באמת. יעבור בשלום, בטוח.

חחחחחחחחחחח

"כשאני הייתי בגילכם ישנתי במקלטים שכל שנייה הייתה אזעקה והמון בומים של קטושות"

למעלה