שלום, אני אורחת לרגע.....

המתרשמת

New member
שלום, אני אורחת לרגע.....

שאלה לי בבקשה, אמש טיילתם בפורום הנפלא שלכן וגיליתי כתבה על 10 נותני שירות מופלאים, ביניהם בכתבה, גברת, היוצרת כרטיסי ברכה תלת-מימדיים. כעת, למרות נסיונותיי, איני מצליחה למצא את הכתבה הזו. האם אתן יודעות במי מדובר? מי היא אותה היוצרת? תודה רבה

hilatw

New member
תחפשי בגוגל

העוגותבגוגל עוגות של לילך ותראי יש שם דוגמאות גם של כרטיסי ברכה אם אני לא טועה אולי זה יעזור לך

net the jet

New member
ממש לא זוכר לי כזה דבר ? יש קשר לעיסוק שלנו

בבצק סוכר ?

סימי3

New member
אולי ענת? זוכרת מישהי, אבל לא בטוחה

ענת בנטוב- שם משתמש
הייתה מישהי גם שיצרה הזמנה מאוד מיוחדת לבר מצווה של הבן שלה. לא זוכרת את שמה. בחורה יצירתית מאוד. נטע אולי תיזכר.

net the jet

New member
אה..... עכשיו הבנתי למה הכוונה

אז ככה, אכן ענת בן טוב עוסקת בזה, גם נילי לימור קמצת מתעסקת עם זה ( לשימוש אישי עד כמה שאני זוכרת )
וכמובן יש את נעה שלי, שמכינה יופי של כרטיסי ברכה ,חלק בשיטת הפופו-אפ, אז אולי הכוונה לזה ?
לא יודעת איך למצוא את הקישורים, לענת בן טוב יש כמובן אתר, והכרטיסים היפים של נעה מוצגים אצלי בבלוג...
מקוה שעוזר

המתרשמת

New member
תודה, ידידותיי החדשות.

הרגע חזרתי מיום מלא אירועים בחוץ ולפיכך, מגיבה רק כעת. הכתבה הייתה כנראה מעתון באיזור השרון ובו דיברו על 10 העסקים הטובים ביותר לקראת חתונה. היו שם לדעתי, 2 יוצרות בבצק סוכר של עוגות חתונה ובין שאר, 10 ה"זוכים", הייתה גם גברת שיצרה כרטיסים בתלת מימד. תודה רבה לתגובותיכן עד כה

למעלה