שלום......אנא תעזרו לי

Green_Shadow

New member
שלום......אנא תעזרו לי

היי!! אני יחסית חדש בעניין של חלומות צלולים ועוד לא חלמתי חלום צלול בעצם בעך חצי חלול צלול אז אני רוצה לדעת אם אפשר לחלום חלום צלול בלי כל המילד ווילד פשוט לחלום. וגם כל התופעות, איך אפשר שזה לא יקרה הווברציות והמכשפה ושהאנשים מסתכלים עליך (כל פעם שאני חושב שאני אראה אנשים מסתכלים עליי זה מזכיר לי את החוש השישי ואז אני מפחד ולא רוצה לנסות אפילו ווילד). וזהו.... ביי, עומר

BladeRaider

New member
ובכן....

אפשר בלי ווילד ומילד. תעשה בדיקות מציאות על בסיס קבוע. לגבי WILD גם אני פחדתי מזה בהתחלה, היו לי כמה חלומות שאני עושה WILD, (או שבאמת במקרה זכרתי את ההרדמות) וזה אל היה כזה מפחיד, עכשיו לגבי האנשים והדברים האלה - פשוט אל תפתח את העיניים. לגבי המכשפה והקולות, הם לא חייבים להופיע, ואם לא תפחד מהם ולא תצפה להם, יכול להיות שהם לא יופיעו, הרי זה בראש שלך.

Green_Shadow

New member
תודה על התשובה, אבל......... ../images/Emo53.gif

אני עושה כל הזמן בדיקות מציאות וחושב על הנושא כל היום ואתמול היה לי חלום ולא עשיתי בדיקת מציאות ולא חשבתי על הנושא. בחלום היתה לי טלויזיה בחדר אבל במציאות אין לי טלויזיה והכל נראה לי הגיוני. ובקשר ולווילד: אני יודע שאם אני כל כך לא ארצה לחשוב על דברים מפחידים אז אני דווקא יחשוב כי יש לי. כמו שאני מקווה שבחלום לא יהיה מראות כי אני לא רוצה לראות אותי זקן (אני לא לוקח סיכון) אז דווקא המח שלי חשב על מראות. ומרב שאני חושב על מראות אז החלום יכול להיות בחדר מראות. תודה ביי

shabaz

New member
כן....

אצלי כל החלומת הגיוניים פחד (מה לא יכול להיות שאני יזיין בחורה) אבל בזמן האחרון איכשהוא אני מגלה שאני בתוך חלום בטבעיות. בלי כל הבדיקות והשטויות. שבז

תגובה!

תראה... תשמע... תראה... תשמע... בכל מקרה... כן אפשר לחלום חלום צלול בלי MILD ו WILD אתה צריך לעשות הרבה בדיקות מציאות שזה דבר מעייף ומגייע ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא באמת מועיל... לגבי השיטות האחרות... MILD ו WILD, אלה שיטות לא לעצלנים... כי צריך להודות שלא לכולם יש כוח לקום אחרי 5-6 שעות, גם לי... ובטח שלא בזמן בית ספר. אבל אם תקפיד ותתמיד ב MILD אתה לא צריך לקום לשעה שלמה אלא אפילו לפחות, ואם תתמיד בזה אז תוכל אפילו לקצר את הזמן שאתה ער עד לכמה דקות בלבד! לגבי WILD... זה באמת יכול להיות מפחיד וסביר להניח שאתה כן תשמע את הקולות האלה בפעם הראשונה אבל, אם הפעם הראשונה שלך תהיה כאשר יש אור אז זה לא יהיה מפחיד כל כך... נכון? ואם תראה דווקא משהו מוזר ומפחיד אז תדע שזה הכל בראש שלך ולא יכול להזיק לך! אז הפעם השניה כבר לא תהיה מפחידה... דרך אגב, WILD זו שיטה שצריך להתמיד בה ולנסות הרבה כי היא לא תמיד עובדת פבעמים הראשונות... בכל מקרה חג שמח! ובהצלחה!

BladeRaider

New member
לגבי WILD ואור

גם אני פוחד לעשות WILD בחושך, לכן אני תמיד מנסה את זה בשנת צהריים. ועוד משהו, אתה פוחד מזה, אבל אם נניח היה כפתור, אתה לוחץ עליו, ופתאום אתה בשיתוק שינה עם וויברציות והכל, היית מוכן לנסות, נכון? הפחד הוא לפני, לא כשאתה כבר שם, אם אתה יודע מה יכול לקרות. ונניח זה מבהיל אותך מאוד ואתה רוצה לצאת מזה, זה לא בעיה, גם אם אתה כבר משותק, למרות שאז כבר אתה יכול להכנס לחלום.

למעלה