שלום אמממ אני חדשה :)

שלום אמממ אני חדשה :)

בזמן האחרון (שנתיים) אני כל הזמן מתאהבת ורטואלית .. אולי בגלל שאני שונה .. או לי בגלל שיש אנשים נחמדים יותר מעבר לגבולות העיר .. הנה הסיפור שלי... הכרתי אותו לפני חודש... במפגש של גיימר (אתר למשחקי מחשב ..) בפורום פעולה ... דיברנו קצת במפגש... ויום אחרי המפגש הוא השיג את האיסיקיו שלי והתחלנו לדבר.. אמממ התאהבתי בו מהרגע שראיתי אותו .. אז הייתה לנו שיחת נפש בת שמונה שעות .. והבנתי עד כמה הבנאדם דומה לי.. לא חשבתי שנהיה חברים או משהו ... בכלל לא חשבתי שהוא ירגיש כלפיי משהו או יקרה משהו עם האהבה שלי אליו .. כל מקרה. יומיים אחרי המפגש .. שדיברנו .. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי .. ואני קפצתי משמחה .. רייט אני אהבתי אותו ואני עדיין אוהבת אותו . הנושא או לחיתר דיוק הבעיה היא .. שבשבוע הבא יש עוד מפגש... ואנחנו נפגשים (יום רביעי) ואני לא יודעת איך להתנהג.. כלומר .. אני לא מכירה את הבנאדם פנים מול פנים .. ואני לא אקפוץ על מישהו בנשיקות שראיתי אותו פעם אחת .. ויש לנו גם עוד בעיה .. שנינו נורא ביישנים .. (למרות שזה לא טבעי למזל שלי .. עקרב) מה אני אעשה?

mr_lonely

New member
אני אמנם בן 100...אבל...

זה באמת חשוב במקרה זה לדעת את הגיל שלך...קבוצת גיל לפחות... אם גילך הוא כמו שרשום בכרטיס זה דבר אחד ואם יותר מבוגרת זה דבר אחר....

mr_lonely

New member
או 13....

כמו שכתוב בכרטיס שלה... היא שואלת שאלות...שהגיל חשוב מאוד ...לפני שעונים

S H I L G I

New member
תתנהגו כרגיל..../images/Emo176.gif

אל תתרפקו אחד על השני בנשיקות, תדברו, תשיגו ביטחון לדבר ותראו איך העניינים מתגלגלים.

למעלה