שלום אמיתי!!!!!

ליאורהה

New member
שלום אמיתי!!!!!

מהו השלום האמיתי? כשיגידו "שיריון" ויתכוונו לצב, כשיגידו "גיזרה" ויתכוונו לדיאטה, כשיגידו "מגב" ויתכוונו לספונג'ה, כש"תרגיל" יהיה בחשבון "אפס-שלוש" תהיה רק קידומת "קו" יהיה באוטובוס ו"סוללה" תהייה בדיסקמן כש"פקודות" יקבלו רק מחשבים וכשבשק"ם נקנה מוצרי חשמל "רימון וערבה" יהיו בסוכות ו"דובדבן וחרוב" יהיו רק פירות טעימים כש"לפתוח אש" יהיה בשביל להדליק סיגריה כשיגידו "פצצות" וכולן יהיו בלונדיניות כש"פגז" יהיה מישהו חתיך כש"כדור" יהיה אקמול וכש"ניצחון" ו"הפסד" - יהיו בכדורגל כש"חטיבה" תהייה בין היסודי לתיכון כש"גדוד" יהיה בצופים "כיתה" תהיה בבית הספר ו"מחלקה" רק בבנק "בסיס" יהיה לעוגה ו"מחנה" על העצים הנח"ל רק להקה והצוללת צהובה ומלחמה תהיה רק בקלפים וכשיגידו "חלל", יתכוונו רק לנאס"א... רק אז נדע שהשלום האמיתי הגיע.

Mustang3000

New member
ליאורה מה עובר עלייך?

ליאורה מה קורה זה איתן! (כמו שאת רואה נרשמתי לפורום!) ובקשר למה שרשמת שם אני חייב לשאול אם הפכת לשמאלנית???

ליאורהה

New member
אהלן איתן !

מה נשמע ?? ברוך הבא לפורום לא אני לא שמאלנית (אני לא רשמתי את הקטע קיבלתי אותו באימייל ) אני פשוט חושבת שזה יהיה נחמד שנגיע לתקופה שלא יהיו מלחמות נכון אני ימנית אבל אני רוצה שלום אומנם לא בכל מחיר אבל אני רוצה שלום אמיתי בעז"ה בקרוב..

Mustang3000

New member
תירגעו זה בצחוק!../images/Emo8.gif

אבל הרדיפה הזו אחר מה שנתפס כ"שלום" והצבתו כערך עליון ויהי מה היא שטות גמורה שנפוצה בקרב שמאלנים!!! נ.ב אם אתם שואלים את עצמכם למה אני מתחבר בשעות כאלה אז התשובה היא כדלקמן: חזרתי מבר מצווה בצפון לפני שעתיים בערך, ישבתי קצת עם החברה והחלטתי שמכיוון שאני לא עייף אני אתיישב לי קצת מול המחשב!

nizanm

New member
יפה מאוד לאורה.

אני רוצה להשיב לחבר ששאל אותך "מה זה?" מלחמה היא דרך אחרונה שעומדת לפני מדינאים להגיע אל שולחן המשא והמתן, סביבו נקבעות הפשרות. אחר כך נוצרת רגיעה ושלוםם שהוא כן החעד הנכסף של כולם. אני כביתרי קשיש אעשה הכל, כדי ש ף - בני ואתה תחיו במדינה עצמאית היא מדינת ישראל. תתחיו בסביבה רגועה ללא הזוועות של מלחמות.

למעלה