שלום אמיגוס...!

Tower of POWER

New member
שלום אמיגוס...!

מה קורה? מה שלום כולם? מזמן מזמן לא כתבתי פה.. אין מה לעשות, הצבא קצת מפריע.. נכנסתי לפה במהלך השבוע לראות שכולם בסדר ולראות קצת מה הולך.. אז מה באמת הולך? יש חידושים מהחברות השונות? מה שלום תומר? טללסון? תמיר? אני כרגע ברגילה, ביום ראשון מתחיל קורס מטק"ים של חטיבה 7.. נקווה שיעבור מהר:) האמת שלא יוצא יותר מידי לנגן, וגם אם כן אז לא להרבה זמן כי הסט מורכב בצמצום בבית, ואני מנגן עם שיפודים כדי לא לחרפן את הרחוב.. אז זה קצת מבאס ומוציא את החשק לנגן.. וחוץ מזה שגם אין לי יותר מידי דברים ממריצים שכיף לנגן איתם.. אתם יודעים למה אני מתכוון.. אז אני אשמח מאוד להמלצות לדברים פ'אנקיים שכיף לנגן איתם להורדת החלודה מהיידים.. אז שיהיה לכולם חג שמח (קצת באיחור..) רן.

צוללת13

New member
מה עם קצת

ג'ימס בראון?? - כיף לנגן, לא דורש סט שלם (מספיק בס סנר והייהט) ולא מפריע יותר מידי לשכנים...! אחרי זה גם בטוח יבוא לך חשק להשתולל קצת (אין לי שמץ שכבר תדע מה לעשות : ) אבל בעניין הרחוב, לצערי בקטע הזה אין לי שום עצה חוץ ממשתיקים) בהצלחה בקורס!!

Vdrums

New member
היי מאן

שיהיה בהצלחה בקורס, נגן ג'אמירוקוואי, אחלה Fאנק ואחלה מצב רוח.

GhostDrummer

New member
i second that.

ג'אמירקוואי אחלה למצב רוח טוב וזה אחלה Fאנק. ותודה, תמיד יותר כיף לתופף לפ'אנק. זה כאילו מוזיקה שנוצרה בשביל התופים.

DiamonDbikeR

New member
../images/Emo45.gif Fאנק זה הכי גרובי שיש!!

מה זה ג'אמירקוואי? איך כותבים את זה באנגלית?

Tower of POWER

New member
האמת שדווקא יש לי הרבה חומרים שלו

אבל קצת התבאסתי עליו.. אולי אני צריך לחפש את הדברים הטובים שלו.. בכל מקרה תודה על ההמלצות ועל הבהצלחות..:)

pini6910

New member
תגובה

אחי תשמע קצת Alain Caron זה בחור צרפתי בסיסט שמנגן בלהקת UZEB הרכב פאנק וג'אז,חוץ מזה יש לו את ההרכב שלו אחלה אלבומים לדעתי וגם המתופף שלו בנזונה,באחד אלבומים שלו מנגן אפילו dennis chambers TZ FSTH KL/ דרך אגב בהצלחה בקורס אחי ותשמור על עצמך.

למעלה