שלום, אם אפשר את עצתכם

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
שלום, אם אפשר את עצתכם

יש לי חשבון צעיר בבנק הפועלים, לא מזמן היה לי יוםהולדת 18 ועם זאת קיבלתי מהבנק מכתב שמציע לי לעבור לתוכנית של הבוגרים, כמובן שאני מועמד לגיוס אמור לקחת את תוכנית החיילים, השאלה שלי בעצם היא, איזה בנק מציע את התוכנית הכי משתלמת לחייל המתגייס ? תודה מראש !

ro e

New member
תעשה סקר ותבדוק !

מעבר לכך שבדרך כלל לחיילים יש פטור מהכל, הם לא משלמים לא עמלות וכל השטויות. יש להם גם כרטיס ויזה חייל בכל הבנקים עם כרטיס מועדון של הועד למען החייל, ככה שזה לא משנה.. תבדוק איפה יותר נוח לך.. במיוחד עכשיו שזה לא עולה לך כסף. בכל מקרה, תוכל להחזיק חשבון חייל רק במקום שבו תקבל משכורת ממתש, אחרת לא יתנו לך את התנאים המעודפים. תשאל את החברה וכאלה.. וגם אל תתבייש להיכנס לבנקים שונים ולבקש מידע.. רק תרוויח מזה בסוף. בהצלחה, ומזל טוב על הגיוס

יואינג

New member
עדיין... זה לא בדיוק נכון!

יש הבדלים בין חשבונות העו"ש השונים המוצעים לחיילים. ההבדלים הם בעיקר בתחומים הבאים: 1) מסגרת אשראי אוטומטית עד מירבית בח-ן העו"ש. 2) תנאי כרטיס האשראי המוצע לחיילים. ##מסגרת אשראי בח-ן העו"ש### Bank הפועלים ו-Bank לאומי הם היחידים המציעים מסגרת אשראי אוטומטית וללא כל תנאים. בפועלים - 500 ש"ח Min. גובה המשכורת Max. בלאומי - 1,000 ש"ח - 4,000 ש"ח. על המדרג הבסיסי פועלים זולים יותר. ###כרטיס אשראי### אנחנו עדים שלאט-לאט בארץ ה-banks משווקים יותר ויותר כרטיסי אשראי מוגבלים/כרטיסי חיוב במקום כרטיסי אשראי רגילים. ישנם שני סוגי כרטיסי חיוב/אשראי המצועים לחיילים: כרטיס חייל וכרטיס חייל יותר - משולב עם הטבות האגודה למען החייל. ב-bank הפועלים ישראכרט הוציאה כרטיס "ישראכרט Direct" שהוא כרטיס לחיוב מיידי בח-ן העו"ש ולא כרטיס אשראי. בלאומי יש כרטיס Visa Classic לחיוב אלקטרוני בלבד, שכל עסקה בו מאושרת פרטנית. צריך להתעקש שכרטיס החייל שניתן לא יהיה מוגבל כנ"ל. למיטב ידיעתי, רק בתשלובת ישראכרט, כרטיס "AfterCard" ניתן לבצע תשלומים/דחייה מול בית-העסק, וכן לנצל את מסלולי האשראי (בריבית) בכרטיסים כאלו. בכל מקרה, גם בכרטיס זה וגם בלאומי Visa חייל (במידה ניתן) יש פטור על עסקות תשלומים/דחייה/Credit ודמי-טיפול/תפעול חודשיים ודמי-הגבלת אחריות ודמי-חבר שנתיים.

למעלה