שלום, אלמנה ותיקה

שלום, אלמנה ותיקה

נקלעתי לפורום בעקבות הרצאה שאני מכינה על ה"אלמנות". ברגע הראשון הופתעתי ולאחריו קיבלתי זאת כמובן מאלי. ואני שואלת עצמי (8 שנים ללא אישי) האם יש רגע שנפרדים מהתואר הזה. האם הוא תואר נרכש או תואר מולבש. מה דעתכם?

התואר ה"נחשק"

אחרי האסון הגיע שלב מלויי טפסים לביטוח לאומי ... כמה קשה היה למלא טפסים ביטוח לאומי ולכתוב אלמנה ... כמה זר ומנוכר לרשום ליד שמו ז"ל ... ואין בררה זה התואר "הנחשק" החדש שלי ובכמה בכייף היתי מוותרת עליו .... לא בחרתי לקבל אותו .. הוא הולבש עלי לפני שנה שנה ותשע חודשים .. והוא ילווה אותי לנצח ..

בטי61

New member
ערב טוב לכם../images/Emo24.gif

הערב המפגש בצ'ט טיוי??????????????? לא הבנתי בדיוק איפה מאד רוצה להשתתף גם בטי

emmy5

New member
תואר עצוב ../images/Emo10.gif

את הפעם הראשונה ,לא אשכח אף פעם יום שישי העיתי עם בעלי לבדיקת צפיפות העצם ,מילאתי טפסים מצב משפחתי: נשואה באותו ערב היו לי אורחים לקבלת שבת .. ערב מקסים למחרת ,בעלי קבל התקף לב ..סופי .. נזכרתי שיום קודם כתבתי בפעם אחרונה נשואה ,אחרי זה הייתי אלמנה .... לא משתמשת בתוספת לשם שלו "ז'ל" הוא נראה חי אצלנו , כל הזמן ..

emmy5

New member
בטי 61

בהתחלת הפורום על הפס הכחול רשוםCHAT TV תלחצי על זה ...בהצלחה

האם בחרנו בתואר????

יש תארים שאנו רוכשים בעמל רב ...שנות לימוד ...עבודה ... אבל התאר אלמן/ה זהו תאר שהולבש עלינו באכזריותו של הגורל ... לא בחרתי בו הוא הונחת עלי ..... לא רוצה בו בכיף היתי נשארת בתואר הנשואה!! .מעדיפה את התואר אמא !!! מעדיפה את התאר המורה !!! האמת מתוק לא בחרתי ..................

אנימו

New member
לא אוהבת את התואר. כשראיתי אותו על תעודת

הזיהוי בפעם הראשונה וראיתי שגם מחקו את שם בעלי ממנה, החסרתי פעימה והתווכחתי למה מחקו אותו. לקחתי עמ י את התעודה הישנה למזכרת... יש לי עכבה מלהגדיר עצמי בתואר. עוקפת ואומרת : בעלי נפטר.... כנראה שהשימוש בתואר מקבע את העובדה בנקודת האל חזור ואולי בסתר הלב והמוח אנחנו לא משלימים או חיים באילוזיה סמויה....

ליטל תודה.אני התכוונתי אם להשאר עם התואר הזה

הזה או לא.לזה התכוונתי שאנו בוחרים להשאר עם זה או לשנות. חלילה מלחשוב שמישהו מחפש תואר של אלמן אלמנה. על תארים שאנו מקבלים על השקעות,לא קשור לנושא הפורום הזה. יום טוב לכולם

תמיד אשאר אלמנתו של דרור

גם אם אבחר להנשא בשנית ,אלמנתו ואם ילדיו של דרור בעלי אשאר לנצח ..!!! עצוב אבל זהו גורלי .....

למעלה