שלום אלישע (ולכולם).

גלפין

New member
שלום אלישע (ולכולם).

את כל הקבצים ששלחה לנו מאשה קיבצתי לקובץ אחד. השתמשתי בלוגו של המפגש (אני מקווה שלא אכפת לך) ויצרתי דף פתיחה נאה. אני מעלה את הקובץ למאגר הקבצים (שהועלו ע"י משתתפים), כי הוא גדול מידי. באם תוכל לעבור על הכל ולבדוק שלא נפלה טעות/שגיאה/לא הושמטו דברים. תודה וחג שמח, גלית

מ א ש ה

New member
היי גלית יישר כח.

את הקבצים הכנתי תוך כדי ההרצאה. זה היה די לחוץ. יתכן מאד ששגיתי או שפספסתי משהו. ברור ששני הקבצים הם למעשה קובץ אחד. מכיוון שרציתי להעביר את החמרים במהירות האפשרית לפורום שלחתי אותם מיד עם הכנתם - כשני קבצים. חג שמח ושקט.

Elishabb

New member
שלום גלפין

מה שם הקובץ? אני אעיין והוסיף הערות במידת הצורך אלישע

אלישע... גם אתה ער בשעות אלה????

אני יושבת ולומדת לבנות את אתר הבית. יצרתי שני דפים אבל איני יודעת איך לקשר ביניהם (באחד יש כפתור האמור להוביל לדף השני) מזכירה את הבקשה שעלתה במפגש להקים מקום באתר המפגש בו נוכל לשאול שאלות הקשורות ישירות לבניית האתרים כדי לא להפוך את הפורום לטכני או לקבל את ההצעה של מוטי. ששרשור אחד יהיה מוקדש לשאלות טכניות ונקפיד לשרשר בו. אישית, אני בעד ששאלות אלה תהיינה כאן כי זה לא דבר שעלינו להתבייש בו- להיפך. לילה טוב וחג שמח

Elishabb

New member
בעיקרון אני מסכים איתך

אבל מאחר וכל תוספת לשירשור מקפיצה אותו לתחילת הפורום וכנראה שישנם אנשים שזה צורם להם, אני בכל זאת נוטה לקיים את התמיכה בלוח המודעות של המפגש ולא בפורום. מי שירצה יגש לשם. אני מכין לך סרטון קצר על השאלה ששאלת. אלישע

Elishabb

New member
סרטו הדרכה

חיה- בקובץ המצורף תמצאי סרטון הדרכה בנושא קישור בן שני דפי html אלישע

../images/Emo51.gif מה הייתי עושה בלעדיך? ../images/Emo24.gif

בשלוש לפנות בוקר שאלתי בשש וחצי בבוקר כבר היתה תשובה ולא סתם תשובה אלא תשובה בסרטון הדרכה. תודהההההההההההההה עכשיו (מהירות ואיכות התגובה) אני מבינה על בשרי (כתלמידה) את מה שדיברנו/ת במפגש זה ממש מניע (הנעה) לנסות ולעשות... "אני יכול לנסות"... הופך כאן ל"אני יכול לעשות" וזה אדיר

למעלה