שלום, איפה מוכרים

• פותח הנושא jsb
  • פורסם בתאריך

jsb

New member
שלום, איפה מוכרים

כדורי בייסבול בארץ, ומה תוכלו לומר על מחירים? תודה !

SlamminDino

New member
Aloha ושלום לך ../images/Emo104.gif

וווהו!! איזו שאלה קצרה ולעניין! כולם מדברים על הציוד הכבד בעוד אנחנו צריכים כדור בשביל לשחק איתו... בהחלט שאלה מצויינת שאני יכול לספר כמה דברים עליה. איפה לקנות? אני לא יודע איך המצב בכל חנויות מגה ספורט בארץ, אבל הסניף של גן שמואל ריק מציוד בייסבול שמכבד עצמו...( יש סט של כפפה מקש ומחבט עלוב ב 99 שקל) אמרו פה בעבר שבסניף של מגה ספורט בתל אביב שנמצא בדיזנגוף סנטר יש כמה דברים הקשורים לבייסבול וכנראה שזה כולל כדורים. המקום שיש בו הכי הרבה סבירות לכדור בייסבול בארץ הוא חנות הנקראת בפי העם: Sport Mart וידוע לי בינתיים רק על אחת השוכנת בצומת וולקן שבחיפה, סמוך לצ´ק פוסט ולקניון שנמצא באיזור. זאת החנות הטובה ביותר בארץ לספורט אמריקאי שאני יודע עליה, במידה ולא קמה לה חנות חדשה וכמובן... במידה שהיא לא נסגרה. מחיר של כדור בייסבול: בארה"ב זה היה עולה 2 דולר לכדור יחיד עם אפשרות לקנייה סיטונאית בפחות מן הסתם. עוד טיפ קטן כשאתה מוצא מקום בו קונים כדוריי בייסבול, תעשה לעצמך טובה ותקנה כמה כי הם ייאבדו או קצת ייפגמו עם הזמן בעזרת הטבע או כל גורם אפשרי אחר. ולסיום... אני אשלח אי מייל למישהו מאיגוד הבייסבול שאמור לדעת איפה ניתן להשיג כדורים בישראל. בהצלחה ויום מצויין!!

jsb

New member
תודה רבה אני כבר

מחכה לתשובתם. כשהייתי באנגליה קניתי לאחי כדורים וכפפה (כן, מוזר, דווקא שם). כדור שם עלה בערך 12-15 ש"ח דרך אגב. מה עושים באמת כשחלק מהתפרים מתחילים להיפרם משחיקה (בינתיים הוא קיבל גם מחבט, ואנחנו משחקים קצת) ? יש מה לעשות (דבק או משהו) או כשהוא מתפרק לזרוק ולקנות חדש ? שבת שלום

SlamminDino

New member
כמה מילים..

אוקיי, הנה כמה מילים שיכולים לעזור לך בחיפושך אחר כדור בייסבול. קודם כל, כדורים אכן נהרסים ולא צריך לתקן אותם בדרך זו או אחרת. פשוט צריך לקנות חדשים לאוסף או להכין אותם תוצרת בית אם מסוגלים... לגביי הכדורים, אני באמת מנסה להשיג תשובה. מישהו פה יכול לעזור לנו פה בקשה? תודה!! אני לא יודע מאיפה הם משיגים את כדוריי הבייסבול שלהם, אני ינסה עוד אי מייל למישהו שאולי יכול לעזור איכשהו במידע. לא שכחנו את בקשתך, זה בטוח!!! תמשיך ליהנות בבואך!

jsb

New member
רק כדי

שלא תתיאש ותחשוב שויתרתי, אני עדיין ממתין. תודה על המאמצים. הזכרת לעשות כדורים תוצרת בית. מה הכוונה ? שוב תודה

SlamminDino

New member
I Was kidding

אך נעבור לעניין רציני יותר ומצחיק לא פחות... איך זה שאין בישראל חנות שמוכרת מוצריי ספורט אמריקאי? חברה, תנו לי את הכח ואני יהיה הנציג שלכם בכנסת!!
השאלה הזאת שלך היא במקום והמבוכה פה היא גדולה מכיוון שאין לי מידע מדוייק לגביי המקום בו אפשר למצוא כדוריי בייסבול. הדבר הכי טוב שאנ יכול להגיד הוא כזה: החנות ספורטמארט שבאיזור הצ´ק פוסט בחיפה הוא המקום הטוב ביותר בארץ כיום לספורט אמריקאי. אני כל כך מקווה שהחנות עדיין פתוחה. הייתי שם לפניי יותר מ 8 שנים ואז היא הייתה פתוחה לתפארת על מוצריה הרבים. אפשר לנסות את מזלינו בחנויות מגה ספורט השונות אך עם סיכון גבוה מאוד שלא נמצא שם את מבוקשינו. ושוב, אם מישהו יכול לעזור זה הזמן
תודה!!
טוב, אני הולך לשתות כמה דקות...
בעולם הדמיוני שאני נמצא בו לאחר השתייה יש כדוריי בייסבול בחנויות!! רק בשביל להוכיח שהעולם על פי השיכורים אינו תמיד רע ואלים...

jsb

New member
טוב

מכיוון שאין הרבה סיכוי שאגיע לאיזור חיפה בקרוב, אנסה לברר אצת המגה בדיזינגוף סנטר. יכול להיות שאמצא אצלם כדורים "לא אמיתיים"? כלומר, סתם, לילדים או משהו? איך אפשר להבדיל? הם באמת נראים אחרת? תודה.

SlamminDino

New member
אמרת שכבר קנית אמיתי..

לכן אני באמת לא חושב שתהיה לך בעייה להבדיל בין כדור אמיתי למשהו שונה. הכדור האמיתי הוא אותו דבר בכל העולם ולא משנה באיזה יבשת תהיה זה אמור להיות באותו גודל ואותם תפרים. אני באמת מקווה שיש שמה כדורים וציוד!!

jsb

New member
במגה דיזינגוף אין כלום

ואז נשאלת השאלה-מאיפה משיגים ציוד החברים בפורום זה ?

SlamminDino

New member
הם לא...

אבל אתה יודע מה-- תשמע מה אני ייעשה: אני אשלח מסר לכל אחד מהאנשים שאי פעם נכנסו לפה ושלחו הודעה ואולי מישהו אכן יודע איפה להשיג ציוד בייסבול בישראל. חייבים למצוא לך תשובה כי הריי זוהי המטרה של כולנו בסופו של דבר ( או בתחילתו של דבר ). דינו
בעל תואר במשא ומתן עם אנשים שלא קיימים
ובחסות גולדסטאר
Have A Beer
It's Good For Ya

למעלה