Aloha ושלום לך ../images/Emo104.gif
וווהו!! איזו שאלה קצרה ולעניין! כולם מדברים על הציוד הכבד בעוד אנחנו צריכים כדור בשביל לשחק איתו... בהחלט שאלה מצויינת שאני יכול לספר כמה דברים עליה.
איפה לקנות? אני לא יודע איך המצב בכל חנויות מגה ספורט בארץ, אבל הסניף של גן שמואל ריק מציוד בייסבול שמכבד עצמו...( יש סט של כפפה מקש ומחבט עלוב ב 99 שקל) אמרו פה בעבר שבסניף של מגה ספורט בתל אביב שנמצא בדיזנגוף סנטר יש כמה דברים הקשורים לבייסבול וכנראה שזה כולל כדורים. המקום שיש בו הכי הרבה סבירות לכדור בייסבול בארץ הוא חנות הנקראת בפי העם: Sport Mart וידוע לי בינתיים רק על אחת השוכנת בצומת וולקן שבחיפה, סמוך לצ´ק פוסט ולקניון שנמצא באיזור. זאת החנות הטובה ביותר בארץ לספורט אמריקאי שאני יודע עליה, במידה ולא קמה לה חנות חדשה וכמובן... במידה שהיא לא נסגרה.
מחיר של כדור בייסבול: בארה"ב זה היה עולה 2 דולר לכדור יחיד עם אפשרות לקנייה סיטונאית בפחות מן הסתם.
עוד טיפ קטן כשאתה מוצא מקום בו קונים כדוריי בייסבול, תעשה לעצמך טובה ותקנה כמה כי הם ייאבדו או קצת ייפגמו עם הזמן בעזרת הטבע או כל גורם אפשרי אחר.
ולסיום... אני אשלח אי מייל למישהו מאיגוד הבייסבול שאמור לדעת איפה ניתן להשיג כדורים בישראל.
בהצלחה ויום מצויין!!